Свет

НОВИ ДОКАЗИ: Глобално загревање је само Рокфелерова превара.. Ево шта се заиста дешава..

„Крајњи циљ је да се сви чипују, да се контролише цело друштво и да банкари и елитисти контролишу свет,“ наводи Арон Русо и открива да му је то рекао Рокфелер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица Рокфелер, незамисливо богата банкарска и нафтна династија, је отимала владе, медијске организације, универзитете, непрофитне организације и друге центре моћи како би проширила своју контролу над економијом, а нарочито енергетским сектором, о чему сведочи скоро објављена истрага од стране групе “чувара”.

 

Династија Рокфелер је у великој мери створила, уновчила и наоружала оно што се назива „зеленим“ покретом као „средством за проширивање њиховог царства током протекле три деценије.“

Под маском борца против наводног „глобалног загревања које је створио човек,“ Рокфелери су потплаћивали све од новинара, политичара и „академија“ за политички мотивисане „истраге“, преко енергетских компанија и непрофитних организација, до владиних званичника.

Милионер и екстремиста Џорџ Сорос је такође помогао у финансирању тих напора, како наводи извештај “Института за права енергије и животне околине”, организације – чувара из Вашингтона.

Циљ милијардера је, ако је веровати извештају, да сломе гасну и нафтну индустрију путем поткупљене владе, као оружјем, да на крају поново добију већу контролу над енергетским сектором. „Не изненађује чињеница да су Рокфелери невероватно заинтересовани за обновљиве изворе енергије,“ објашњава се у извештају.

Рокфелерима такође нису страни поступци скривених намера како би добили превласт на тржишту. Користећи врло мутну тактику, извештај наводи да је Џон Д. Рокфелер старији, оснивач Рокфелер династије, добио виртуелни монопол над енергетском индустријом САД-а до 1880-их, све док ту велику компанију федералци нису поделили на мање компаније.

Данас планови Рокфелерових превазилазе једноставну похлепу приликом успостављања доминације над тржиштем енергената.

Заиста, династија Рокфелер и њени савезници имају дугу историју промовисања тираније и глобализма скривених иза оног наслова који је у том моменту најпогоднији. Извештај од Института за права енергије и животне околине чини велику услугу наглашавајући делове историје разуздане похлепе за моћи и контролом династије Рокфелер.

Један од кључних играча укључених у последњу фазу преваре, било свесно или несвесно, је њујоршки државни тужилац Ерик Шнајдермен. Усвајајући пропаганду коју је финансирала династија Рокфелер, маскирану као „новинарство“ оптужио је Еxxон да је знао да је „глобално загревање“ створено од човека наводно истина. Затим се овај државни тужилац удружио са државним тужиоцима из других савезних држава да би лансирао покрет „Уједињени државни тужиоци за чисту енергију“.

Како су објавили Тхе Неw Америцан и други извори, радикална коалиција разузданих тужилаца је одмах кренула да напада непрофитне групе, што критичари карактеришу као нечувен напад на слободу говора, научна питања, чистоту америчког законодавања и основе разума. Критичари и правни експерти су оцрнили Шнајдерменову групу као „заверу криминала“ да би се Американци лишили својих права.

Та шема је настала на лето 2012. године када су две групе климатских-упозориоца које су финансирали Рокфелери одржали састанак у Калифорнији. Тада су Рокфелерови пијуни, укључујући главне „климатске“ упозориоце, ковали заверу како да најбоље демонизују енергергетске компаније. „Током тог састанка, водећи климатски активиста је створио стратегију за напад на ЕxxонМобил кроз правосудни систем и националне медије,“ објашњава извештај, напомињајући да су алати око којих су се сложили укључивали њујоршког Шнајдермена и одсека за новинарство са универзитета Колумбија којем у великој мери доминирају Рокфелерови. Рокфелерови су такође „дуго терали“ Шнајдермена да истражи Еxxон, иронично на основу „климатске“ пропаганде коју је лансирао ИнсидеЦлимате Неwс, финансиран од стране Рокфелерових.

Затим је уследио састанак из јануара 2016. године у седишту Породичног Фонда Рокфелерових који је окупио кључне „климатске“ активисте и корумпиране политичаре како би направили стратегију. Све је то организовао и водио Ли Васерман, директор Фонда уз помоћ других статистичких радикала. Агенда тајног састанка, коју је успео да добије Wасхингтон Фрее Беацон, је била да се објави рат нафтним компанијама. То би пратио, поред осталих тактика, и дизајниран „скандал“ коришћењем државног тужиоца како би добили интерне документе компанија зарад одгуривања инвеститора од нафтних компанија и што већег могућег политичког притиска.

Иронично је што су међу циљевима меморандума тог састанка били осликавање Еxxон-а као корумпране компаније у очима јавности, намера да се компанија „делегитимише,“ као и да се „клима и Еxxон убаце у центар избора 2016. године. Они сигурно нису могли ни замишљати да ће Еxxон свакако бити у центру избора – са директором Рексом Тиллерсоном који је званично номинован од стране новог председника Доналда Трампа за моћну позицију државног секретара.

 

На жалост за климатске реалисте и скептике који су били у искушењу да исмеју Рокфелерову пропалу шему, Еxxон и његов шеф имају дугу историју помагања климатском алармизму кроз промовисање смешних и тоталитаристичких „решења“ за наводни „проблем“ емитовања угљен-диоксида („гаса живота“) и друге. Наравно, Еxxон је такође корпоративни члан опасног Већа за међународне односе – глобалистичка и статичка институција која такође промовише климатски алармизам и уско је повезана са династијом Рокфелер.

Просто речено, Рокфелер династија је глава климатске змије. „Породица Рокфелер, чији досије о промовисању климатских промена нема ривала, чини се да је оркестрирала симултане медијске и легалне нападе против ЕxxонМобил-а,“ закључује извештај Института за права енергије и животне околине. “Кроз њихов финансијски утицај, Рокфелерови су планирали, координисали и уклопили Шнајдерменову групу и одсек за новинарство са Колумбије у истрагу ЕxxонМобил-а.“

Али најгоре можда тек долази уколико се не разоткрију и не спрече овакве шеме : „Уништавање ЕxxонМобил-а је само почетак великог, распрострањеног напора да се уруши индустрија фосилног горива у САД-у,“ наводи се извештају, наглашавајући размену електронске поште између Шнајдермена и његових ортака у којима се приказује шема за злостављање правосудног система како би се „истражили“ научници и непрофитне групе испод РИЦО закона о превари и мафијашким односима. (Конзервативни државни тужиоци су напоменули да је „умањење“ наводних ризика о глобалном загревању услед човекових дела сматрано преваром, као и претеривање са истим).

„Ова репресивна повреда уставног права слободног говора је нечувена и говори о томе докле ће покрет климатских промена ићи да нагура своје интересе у грла Американаца.“ Закључује Институт за права енергије и животне околине. „Када неко прати новац, главна иницијатива зеленог покрета се увек повезује са уобичајеним осумњиченима : милионерима – активистима попут Рокфелера који потражују контролу над енергетском индустријом.“

По извештају, амбиције Рокфелерових досежу много даље од енергетске индустрије. Чланови те породице „намеравају да контролишу сваку институцију у Америци, користећи филантропију као средство за увећавање сопственог утицаја на светској сцени и маскирајући то као жељу да допринесу разним хуманитарним акцијама. Њихово жустро противљење индустрији деривата од фосила која је од Џона Д. Рокфелера направила првог милионера показује да Рокфелери нису политички идеолози, већ само опортунисти који подржавају политичке агенде прикладне за увећавање њиховог удела моћи на глобалном нивоу,“ описује извештај.

Заиста, овај извештај напомиње да су Рокфелерови, кроз мрежу „породичних фондација, универзитета и институција, као и огромних зајама другим хуманитарним организацијама добили неупоредиви утицај у здравству, фармацији, агрокултури, енергији и заштити животне средине.“ Они, пак, користе те шеме зарад сопствене добробити.

„Њихова изузетно комплексна интеграција хеџ фондова, заузимања позиција у одборима и непрофитних организација је управљала јавну политику ка тим проблемима и обезбедила јој предзнање о новим тржиштима и приступ природним ресурсима развојног света,“ наводи извештај, наглашавајући Рокфелерове отиске прстију на свему од државне и федералне политике до шеме друштвеног инжењеринга Уједињених Нација, попут Агенде 21.

Разматрајући доказе, нема пуно сумње да је Рокфелерова мрежна експлоатација „глобалног загревања услед деловања човека“ под изговором за своје тоталитаристичке планове само маскирање тираније и похлепног неговања сопствених интереса у бриге за животну средину. Чак и током дискредитоване хистерије због глобалног хлађења 70-их година, када је Обамин „цар науке“ Џон Холдрен тврдио да ће хлађење планете убити милијарду људи, Фонд Браће Рокфелер је гурао исту анти-нафтну причу.

Само од 2000. године, порезни документи показују да су четири примарне Рокфелерове фондације донирале десетине милиона долара „зеленим“ активистичким групама. Међу те групе спадају : Енергетски Фонд, Фондација Плима, Фонд Нове Америке, Светску здравствену организацију, Удружење заштите дивљине, Веће за одбрану природних ресурса, Алијансу за климатску заштиту, Центар за међународне законе о животној средини, Јужни центар за законе о заштити животне средине и други.

Извештај америчког Сената је открио шта законодавци описују као „клуб милионера“ и која је његова улога у „зеленом покрету“, као и да је Рокфелерова Фондација највећи донатор када је у питању „заштита животне средине.“ Већина тих донација се усмерава кроз мутне „пролазне“ ентитете попут Енергетске Фондације како би се даривали лобисти и несумњајући „зелени“ активисти док се извор тих донација скрива. Неке од тих јединица које су бенефицирале, судећи по извештају, укључују: Америчку плућну асоцијацију, Плаво зелена алијанса, Фонд за одбрану животне средине, Лига конзервативних гласача, Веће за одбрану природних ресурса, Сиера Клуб, Унија забринутих научника и други.

Други кључни финансијер зелене шеме је био Сорос, штићеник невероватно богате Ротшилд династије, који је путем телевизије признао да не осећа кривицу за помагање нацистима да украду јеврејску имовину. Кроз његове Фондације отворених друштава Сорос је бацио милијарде на „зелене“ групе попут Института у Аспену, Браниоци дивљине, Земљина правда, Зелено за све, Фондације нове Америке, Председничког пројекта климатске акције, Фондације плима, Фондације глобалних зелених зајмова, Већу за одбрану природних ресурса и других. Сорос је такоће уновчио Шнајдерменову политичку каријеру, када је осрамоћени њујоршки јавни тужилац примио више Соросове подршке него било чије.

Али наводне Рокфелерове бриге о животној околини су засигурно ништа више од скривања тајних мотива. Његови прави планови је устаљенија контрола над човечанством, мање слободе и глобалистички систем владавине. Екстремистички милијардер Дејвид Рокфелер, патријарх Рокфелер династије, је заправо открио његове праве тоталитаристичке боје у више наврата. У својој аутобиографији “Мемоари”, он се хвалио како је творац завере против Америке у интересу једноличног света.

„Неки чак верују да смо ми, Рокфелери, део тајне мреже која ради против интереса САД-а и карактеришу моју породицу и мене као интернационалисте, а што се тиче ковања завере са другима широм света како би се изградила интегрисанија политичка и економска структура – један свет, како ви то зовете, онда сам крив и поносим се тиме,“ навео је Рокфелер у својој књизи.

Пре тога он је хвалио најубитачније диктаторство у целој историји. „Која год да је цена Кинеске револуције, она је очигледно успела, не само у успостављању најефикасније и најпосвећеније администрације, већ и неговању високог морала и друштвеног осећања сврхе,“ изјавио је Рокфелер у чланку Неw Yорк Тимес-а из 1973. године о психопатиној „револуцији“ која је однела десетине милиона живота. „Друштвени експеримент у Кини под Маовим вођством је један од најбитнијих и најуспешнијих у људској историји.“ Није ни чудо што се водећи климатски активисти слажу са тим.

Покојни холивудски режисер Арон Русо, дугогодишњи пријатељ Ника Рокфелера, је открио шта смера та династија. Након што су га Рокфелерови позвали да се прикључи Већу за међународне односе, Русо је одбио. „Крајњи циљ је да се сви чипују, да се контролише цело друштво и да банкари и елитисти контролишу свет,“ наводи Арон Русо да му је рекао Рокфелер и додаје да је установа желела да прати и контролише свакога на планети.

 

 

Извор: Webtribune.rs