Издвајамо Свет

ПУТИН: Прљави досије наручила елита да спречи Трампа да преузме власт, гори су од проститутки!

Председник Русије Владимир Путин изјавио је да покушаји у Америци да се одузме легалитет новоизабраном председнику Доналду Трампу подсећа на „мајданске“ методе виђене у Украјини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Путин је рекао да су компромитујући „подаци“ из прљавог досијеа о Трампу, међу којима су и наводне оргије с проституткама у Русији и слично, лажни и да „наше службе безбедности не трче за сваким америчким милијардером“.

„По мом мишљењу, постоји неколико циљева, а неки су очигледни. Први је да се подрије легитимитет изабраног председника САД. У вези с овим волео бих да приметим да су људи који су ово урадили, желели то или не, нашкодили америчким интересима… Изгеда да су ово увежбавали у Кијеву и сад су спремни да организују ‘Мајдан’ у Вашингтону да Трамп не би преузео власт“, казао је Путин.

„Они који су наредили писање таквог досијеа о америчком изабраном председнику су гори од проститутки“, рекао је председник Русије. „Проституција је ружна друштвена појава. Али људи који су наручили овакве лажи, које сада користе против изабраног америчког предсеника, измишљају информације и користе их у политичкој борби – гори су од проситутки и немају никакве моралне норме“, оценио је он.

„Господина Трампа не знам лично, никад га нисам упознао, не знам шта ће урадити у међународној арени, па немам разлога ни да га нападам ни да га критикујем ни да га браним“, каже Путин и додаје да је унутрашња политичка борба у Америци не јењава иако су председнички избори завршени. Постоје људи који оду без поздрава у складу с актуелном ситуацијом, док се други све време опраштају, а неће да оду.

„Одлазећа (америчка) администрација, по мом мишљењу, не жеи да оде“, оценио је председник Русије додајући да оваква ситуација показује „значајну деградацију политичке елите на Западу, укључујући САД“ и да се нада да ће здрав разум победити.

Прљави досије о Трамповим наводним перверзијама с руским проституткама и сличним компромитујућим наводима, којима Руси „држе у шаци“ новог председника САД, написао је енглески шпијун Кристофер Стил на основу непроверених „информација“ из непотврђених извора, објавио је портал БазФид (БуззФеед), а пренели су други медији.

Извор:rs.sputniknews.com