Издвајамо Свет

Амерички конгресмен који се једини противио бомбардовању СРЈ тврди: СТИЖЕ КАТАСТРОФА! (ВИДЕО)

Рон Пол, некадашњи амерички конгресмен и председнички кандидат, изјавио је како ће се свет убрзо суочити са новом финансијском катастрофом, коју ни Доналд Трамп ни Владимир Путин неће моћи да зауставе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Иако по свим параметрима делује да Доналд Трамп покушава да ојача нашу економију и створи милионе радних места, велики циклус надолазеће финансијске кризе је увелико у току, и он се не може зауставити тек тако. Доскорашња политика Федералних резерви довела је Америку на праг колапса. Иако су централне банке веома креативне у избегавању катастрофе, неће то моћи да раде још дуго – изјавио је Рон Пол у интервјуу за „Зеро Хедге“.

Рон Пол своју теорију базира на „чињеници да су Федералне резерве током кризе 2008. и 2009. одштампале трилионе долара без покрића“, којом су тада спасиле Америку, али истовремено утабале пут за нову кризу свега деценију касније.

– Економска апокалипса нам је пред вратима, и нико не може да је заустави. Што је најгоре од свега, за ту катастрофу биће оптужен Доналд Трамп, иако су услови за њу створени далеко пре његовог политичког ангажмана. Баш као што су сви кривили недужног Обаму 2009. Катастрофа ће се десити у наредне две године, а чак ни Доналд Трамп ни Владимир Путин не могу да спрече нову кризу – истакао је Пол.

Некадашњи конгресмен из Тексаса, чији је син Ранд био један од републиканаца који се ове године борио за председничку номинацију, изјавио је да Доналд Трамп иде у правом смеру када су у питању интереси Америке.

Погледајте видео:

 

Извор: Блиц.рс/Србија јавља