Издвајамо Србија

БРУТАЛНИ ШЕШЕЉ: Јеремићу се нос проширио од шмркања!Радуловић полудео од КОЦКЕ И ДРОГЕ!

Лидер радикала поручио шефу Доста је било да је клинички случај јер се после девет месеци сетио да тужи за наводну крађу избора 2016. године. Вуку Јеремићу се нос проширио од шмркања, више него Чеди Јовановићу, то сви у граду знају, то је јавна тајна, оптужује ривале председник СРС

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер радикала Војислав Шешељ најављује можда најпрљавију председничку кампању до сада! Он није оћутао на оптужбе лидера Доста је било Саше Радуловића и његову најаву да ће због наводне изборне крађе поднети кривичну пријаву против вође радикала, поручивши да „тако прича јер је полудео од коцке и дрогирања“!

Шешељ ништа блажи није био ни према председничком кандидату Вуку Јеремићу, за кога је рекао да му се очи цакле, и то од кокаина!

Укочен поглед

– Радуловић се сада, после девет месеци, сетио да прича да су избори покрадени и најављује неке пријаве. Он је луд! Доста је било таквих! Он је клинички луд, уништиле су га дрога и коцка – испалио је Шешељ.

На питање да ли има доказе за такве озбиљне оптужбе, одговора:

– Шта ће вам већи доказ него да га гледате у Скупштини. Видите како му је поглед увек укочен, скамењен. Такав поглед имају оне особе које су наркомани. Није једини, ево и овај Јеремић, очи му се цакле од кокаина, опасно сијају. Нос му се проширио од шмркања, више него Чеди Јовановићу. То, бре, цео град зна, а нико осим мене не сме да каже! Јавна тајна. Па кад има пара да се разбацује. Вук Јеремић је политичар који ће газити преко лешева само да се докопа фотеље на Андрићевом венцу.

Не смеју на црту

Из оптужених табора нису били спремни да изађу на црту Шешељу, те су тако преко Курира из Радуловићеве странке кратко поручили да немају коментар. Из Јеремићевог табора одговорили су да је њихов шеф отишао у Крагујевац, али да ће му пренети поруку. Јовановић, кога је Шешељ такође поменуо, стандардно није одговарао на позиве и поруке новинара Курира.

Аналитичар Бранко Радун каже да уопште није изненађен оваквим нападима и да ће у кампањи оваквих прљавштина бити све више:

– Шешељ је познат по томе што прљаву кампању води сам и директно говори овакве и сличне ствари. Биће ово оштра и прљава кампања, јер је ово својеврсни референдум за власт и против ње, па ће тензије бити све јаче.

Вук Јеремић
МОГУ ДА ПОБЕДИМ ВУЧИЋА У ДРУГОМ КРУГУ

Вук Јеремић изјавио је синоћ да ће у други круг председничких избора заједно с Вучићем, јер верује да ће премијер бити кандидат власти.- Мислим да он неће одолети томе да прекрати пут ка потпуној персонализацији власти и државе, неће се одупрети том изазову… Николић је већ бивши председник – рекао је Јеремић за Н1 и додао да је апсолутно сигуран да иде у други круг и да се никад не би кандидовао да не мисли да може да победи Вучића.Потпредседник ГО СНС Миленко Јованов одговорио је Јеремићу да му се програм своди на то да нескривено мрзи Вучића.

Извор:Курир.рс