Здравље Издвајамо

Фармацеутске куће не желе да знате ово: Јефтини лек из природе који уништава ћелије рака!

Лекови из природе су потпуно ефективни и немају нежељене ефекте, а има их пуно, наводи се у једној студији која је сакривена од очију јавности

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У периоду од неколико година, откривене су бројне медицинске и фармацеутске преваре које су раније означаване као теорије завере.

Недавна студија објављена у „Британском медицинском журналу“ разоткрила је једну од најопакијих здравствених превара која деценијама убија људе на веома окрутан начин. Тачно, говоримо о хемиотерапији.

Ужасавајуће је и помислити да фармација и медицина више не мисле на човечанство. Ове две бранше би требало да помажу људима, нарочито онима који болују од неизлечивих болести. Уместо да то чине, оне оштећују здравље људи употребом токсичних „лекова“.

Доктор Хардин Б. Џоунс, професор медицинске физике и физиологије на Универзитету у Калифорнији, проучавао је животни век пацијената оболелих од рака у периоду од 25 година, када је дошао до закључка да хемиотерапија уопште не делује. Он је посведочио да су пацијенти оболели од рака, који су лечени хемиотерапијом, умрли најужаснијом смрћу. Такође, др Џоунс је упозорио да пацијенти лечени хемиотерапијом умиру много брже и болније него они који се лече алтернативном терапијом.

Он је након бројних истраживања дошао до закључка да хемиотерапија знатно смањује животни век и убија пацијенте брже, а најгоре у свему томе је што се то чини свесно. Фармацеутске компаније то раде како би оствариле профит, а то би све пало у воду када би људи схватили да је рак излечив и то помоћу јефтиних и природних лекова које су користили многи људи који су се успротивили хемиотерапији.

Наиме, лекови из природе су потпуно ефективни и немају нежељене ефекте, а има их пуно, наводи се у једној студији која је сакривена од очију јавности.

Истраживачи са Универзитета у Кентакију су спровели студију о својствима екстракта семенки грожђа. Они су открили да овај екстракт уништава и 76% ћелија рака насталих леукемијом за само 24 часа у лабораторијским условима. У истраживању је наведено да је за то одговоран протеин познат као ЈНК, који уништава ћелије рака.

Познато је да је хемиотерапија све мање ефикасна што више рак напредује. Међутим, нове студије су откриле да екстракт семенки грожђа има управо супротан ефекат. Што је рак агресивнији, то екстракт семенки грожђа брже делује. Ова револуционарна студија је доказала да екстракт семенки грожђа уништава ћелије рака отпорне на хемиотерапију, не оштећујући здраве ћелије. На основу тога се може закључити да је хемиотерапија потпуно бескорисна.

Моли Дери, докторанд из лабораторије Универзитета у Колораду, такође је потврдила да екстракт семенки грожђа уништава рак откривши следеће:

„Потребна је дупло мања концентрација екстракта за уништење 50% ћелија рака и контролу њиховог раста у четвртом стадијуму него у другом стадијуму рака. Традиционална хемотерапија погађа одређену мутацију, а како рак напредује, долази до све већег броја мутација. Због тога долази до настанка отпорности на хемиотерапију. Насупрот томе, биоактивне компоненте из екстракта семенки грожђа могу да делују на већи број мутација. Што је више мутација, то је екстракт ефикаснији“.

„Већ неко време смо упознати са чињеницом да биоактивне супстанце из семенки грожђа селективно уништавају многе облике ћелија рака. Ова студија је показала да бројне мутације чине рак отпорним на хемиотерапију, али осетљивијим на лечење екстрактом семенки грожђа које убија ћелије рака у року од 24 часа“, рекла је она.

Ипак, занимљиво је како фармацеутске индустрије и даље тврде како је рак неизлечив иако наука долази до нових открића која показују да је рак једнако излечив као и било која друга болест ако се не лечи агресивним методама, већ природним методама које се сакривају од јавности.

Извор:магазин.ба