Издвајамо Свет

ИНСАЈДЕР ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ ТВРДИ: Трамп се припрема да изда саопштење о напредној свемирској технологији, која ће…

Инсајдер Беле куће тврди да се председник Трамп припрема да изда саопштење о постојању и прикривању ванземаљског живота и ванземаљске технологије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима анонимног корисника на интернету, Трамп ће се обратити америчкој јавности уживо из “Овалне собе” путем видеа, откривајући “истину“ о напредној свемирској и енергетској технологији која ће бити од користи за човечанство.

Ове ствари су скривене од јавности, тако да компаније широм света могу да наставе да пуне своје џепове пред чим он више није могао да затвара очи.

Он жели да уклони корумпиране појединце од тога да имају контролу над целокупном људском популацијом, а у његовим годинама, он више није могао мирно да спава, знајући да толико људи широм света пати без чисте воде, и струје, док се други богате.

Председник Трамп је знао за те технологије већ неколико година уназад, чак и из прича свог ујака о Теслином раду.

Он ће затим наставити са објашњењем да смо имали технологију која је била потиснута и скривена од стране тајних људи на највишим положајима унутар одељења америчке владе.

Влада САД-а ће у наредних неколико недеља открити изворе ових технологија СпацеX-у који је у власништву Елона Муска. Он тренутно блиско сарађује са председником Трампом и на другим питањима.

То су и разлози за уклањање ЕПА и других прописа, као и климатске промене.

 

Извор: Wебтрибуне.рс