Издвајамо Србија

ЈОВАНОВИЋ: Наш кључни мотив је очување вредности, демократска Србија, Србија која поштује сваког човека

Председник ЛДП Чедомир Јовановић критиковао је данас „поражавајућу“ атмосферу у којој су расписани председнички избори и у којој почиње кампања и додао да ће страначки органи одлучити да ли ће ЛДП неког подржати или имати свог кандидата

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Наш кључни мотив ће бити очување вредности које смо освајали пре 17 година, демократска Србија, Србија која поштује сваког човека – рекао је Јовановић новинарима у скупштини.

Он је позвао премијера Александра Вучића да реши питање нотара, односно да се омогући прикупљање потписа за председничке кандидатуре и тако створи предулсове за њихово подношење.

– Избори су најозбљинији посао, а ово што гледамо је неодговорно – рекао је Јовановић, наводећи да ће одговорност за последице оваквог понашања бити на онима који воде државу, Томиславу Николићу и Александру Вучићу, као и на председничким кандидатима.

ЛДП и демократска јавност каже неће дозволити да у овој кампањи нестану оне вредности за које су се борили „на степеништу парламента пре 17 година“.

Јовановић је оценио да су избори почели „тако да грађанима треба да поделимо шлемове“, те да је ова кампања брука за земљу.

Извор:Танјуг