Издвајамо Православље

СВАКИ ЧОВЕК ИМА СВОГ АНЂЕЛА ЧУВАРА: Ево како и на који начин да га замолите за помоћ!

Фото: Pixabay.com

Анђели нам смеју помоћи само када их за то замолимо. Ово је један од начина како да се повежете с њима и добијете одговоре на жељена питања…

Удобно се сместите и у себи изговорите намеру, тј. жељу да се повежете с анђелима. То може бити ваш анђео чувар или општено анђеоска бића. Након тога пажњу усмерите на дисање, приметићете како са сваким издисајем ослобађате напетости, а с удисајем се пуните дивном златном светлошћу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уживајте у лепоти осећаја да златна светлост тече кроз ваше тело, опуштајући га и исцељујући. Ставите једну руку на своје срце и држите је ту барем неколико минута (тако усклађујете срчане и мождане валове).

Замислите како нежно тонете у дубину властитог бића, ношени облаком златне светлости, све док се не спустите на једно дивно место. Истражите и обогатите свој доживљај тог места свим чулима – гледајте га, слушајте звукове, обратите пажњу и на мирисе, укусе, осетите то дивно место у свом унутрашњем свету.

Тада у себи реците: “Спреман сам!” и замолите за контакт са својим анђелом.

Опуштено дишите, без икаквих очекивања, пратећи и најсуптилније промене које можете приметити.

Ваш анђео се можда појави у лику анђела каквим га иначе замишљате или као боја, симбол, осећај или мелодија… Препознаће га ваше срце.

Кад осетите контакт, отворите се и замолите да вам пошаље исцељујуће вибрације које су вам најпотребније у овом тренутку живота.

Смирите се и верујте!

Ако имате неко питање, можете га поставити и бити отворени за одговор који може стићи одмах или у неком каснијем тренутку, можда у сновима. Није важно кад и како, одговор ће доћи у правом тренутку.

Кад осетите да се сусрет ближи крају, захвалите анђелу и пошаљите му љубав из срца.

 

Фото: pixabay.com

Извор: Wебтрибуне.рс