Издвајамо Свет

МЕЛАНИЈА ЗАПАЊИЛА ЦЕО СВЕТ! Разводим се од Трампа, због ЉУБАВНЕ ВЕЗЕ са ПУТИНОМ!

Меланија је у интервјуу за словеначки портал Пресс, на питање какав је њен однос према Путину, неочекивано одговорила – ЉУБАВНИ! Из Беле куће су процуреле информације да она на овај начин, причом о њеној афери с Путином у ствари жели да заштити Трампа

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Често се у медијима могло прочитати да је брак америчког председника Доналда Трампа и његове супруге Меланије у кризи. Такође, већ дуго постоје нагађања да се они и разводе. Поводом тих гласина, по први пут се огласила и прва дама која је седмој сили у својој домовини Словенији потврдила да су они одлучили да ставе тачку на њихову брачну заједницу. Један од разлога није и, како се месецима спекулише – његова наводна веза са руским председником Владимиром Путином током америчких избора, већ нешто много шокантније – њена љубавна афера с руским председником, што ће резултирати и разводом, али и оставком председника САД.

Као разлоге за овакву одлуку Меланија је у изјави за словеначки портал Пресс навела неколико ствари, а највећи део има везе са Трамповим односом према женама. Истиче да јој није пријатно како он мало уважава слабији пол и да јој је посебно тешко пало да му пружи подршку када су процурели аудио снимци на којима се он на ласциван начин обраћа женама. Такође је и на питање какав је њен однос према Путину, неочекивано одговорила – ЉУБАВНИ!

У изјави за словеначки Пресс Меланија је истакла да сматра да је Доналд никада није сматрао равноправним партнером у њиховој вези, па стога не жели више да остане са човеком који је константно понижава. То је посебно постало очигледно након Трампове инаугурације, чему сведоче и бројни снимци, а ова лепа Словенка то више није могла да трпи, али на инсистирање новинара да открије неке детаље њеног шокантног открића везе с Путином, одговорила је: СВЕ У СВОЈЕ ВРЕМЕ!

Из Беле куће су процуреле информације да Меланија заправо жели да се разведе пре него што буде откривена Трампова сарадња са Русима, за коју наводно постоје бројни докази, јер се плаши да би њен муж могао да је умеша у ову аферу, као и да она на овај начин, причом о њеној афери с Путином у ствари жели да заштити Трампа.

Наиме, тренутно се води истрага о томе да су Руси заправо утицали на америчке изборе и да су помогли Доналду да победи Хилари Клинтон.

Меланија је наводно саветовала свог мужа да поднесе оставку док не буде касно и да се достојанствено извуче, јер ће када све изађе на видело сигурно бити смењен, а вероватно ће против њега бити подигнута и кривична пријава.

Поуздани извори наводе да се овај пар стално свађа и због руског председника Владимира Путина јер је Трамп са њим већ направио договор да ће му препусти доминантну улогу на Балкану. Смара да је после толико година за САД време да се повуку из тог региона јер више није у центру њихових интереса.

То је за Меланију просто неприхватљиво, јер је она очекивала да ће њен муж када постане председник донети известан бољитак Балкану, посебно њеној родној Словенији.

Априлилилили и Срећан вам дан шале, и надамо се да се нисте наљутили на нас! А сад нам јавите како су вас још преварили данас, или како сте ви преварили некога! Ако још увек нисте смислили како – само им пошаљите неки од наших ПРВОАПРИЛСКИХ ТЕКСТОВА!

 

Извор: Телеграф.рс