Издвајамо Свет

ДУТЕРТЕ ПРЕТИ NWO: Ротшилди су их послали, јер сам им позатварао банке, али џихадисти неће изаћи живи, ПОСЛАЋУ ИХ У ПАКАО!

Председик Дутерте је прекинуо своју посету Москви како би се хитно вратио на Филипине да би могао лично “истерати ИСИС из земље“ и “послати сваку од ових животиња право у пакао.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ИСИС је искористио пут председника Дутертеа у Русију покренувши операцију да освоји град Марави на југу Филипина. Застава Исламске државе се сада вијори изнад локалних зграда, а контролни пунктови су се појавили по целом граду.

Радикални исламисти убијају хришћане, пале школе и болнице, и спречавају грађане у бежању, што се брзо претвара у пакао.

Извештаји показују да председник Дутерте доживљава “хладан бес“ и лично схвата напад ИСИС-а. Он је прошлог месеца упозорио глобалистички култ смрти да се држе подаље од Филипина. Он је такође обећао да ће избацити Ротшилд банке са Филипина и упозорио Џорџа Сороша да постоји “ловац“ на његову главу.

Сада је Нови светски поредак објавио рат на Филипинима. ИСИС борци, глобалистичка приватна милиција, су изненада почели да врве у јужним градовима Филипина.

Председник Дутерте, који је добио савет од руског председника Путина пре него што је одлетео назад да заштити своју земљу, не верује да је то случајност. Када кренете на глобалисте, када угрозите ток и контролу њиховог новца, они користе западне медије да укаљају вашу репутацију, а онда пусте насилне џихадисте на ваш праг.

Председнику се десио напад на његов углед од стране мејнстрим медија широм света, упркос његовом изузетно високом рејтингу одобравања код куће. Сада је његова земља физички нападнута од стране радикалних исламских терориста које подржавају глобалисти.

Дутерте је такође рекао Путину да САД сада одбијају да продају оружје Филипинима како би могли да се боре против ИСИС-а.

“Наравно, нашој земљи је потребно модерно наоружање. Имали смо наруџбе у САД, али ситуација тамо сада није тако глатка, а како би се борили против ИСИС-а, са њиховим јединицама и фракцијама, морамо имати модерно наоружање,“ рекао је Дутерте.

Али узвраћање ударца је почело, са Дутертеом који је прогласио ванредно стање на острву и послао снајперисте и редовне војнике у област где је ИСИС покренуо своју прву операцију великих размера. Путин је понудио да пружи помоћ, уколико постане неопходно.

Службама за спровођење закона и војсци на Филипинима је наређено да “немају милости.“

Дутерте је упозорио радикалне исламске терористе у априлу да би он могао бити “50 пута“ бруталнији него они, упозоравајући да би он могао чак “појести“ екстремисте ако их војска зароби живе.

Током говора на отварању националног спортског турнира у априлу, Дутерте је навео тачно шта би могао урадити исламским терористима који су организовали одсецање глава и друге грозне нападе.

Дутерте је наредио војницима да убију исламске милитанте који су у бегу и који стоје иза осујећеног напада у провинцији Бохол и да му их не доводе живе, називајући екстремисте “животињама.“

“Ако желите да будем животиња, такође сам навикао и на то. Ми смо исти,“ рекао је Дутерте. “Ја могу поделити, спровести исто што и ви, само 50 пута више.“

Председник је рекао да ако му терористи буду представљени када је лоше воље, “дајте ми со и сирће и појешћу му јетру.“

Дутерте, дугогодишњи градоначелник који је изградио имиџ моћног борца против криминала, победио је на председничким изборима у мају прошле године обећавши да ће се борити против наркотика, корупције и тероризма.

 

Извор: Wебтрибуне.рс