Издвајамо Спорт

УЗБУНА НА МАРАКАНИ – ДЕЛИЈЕ ЋЕ ПОБЕСНЕТИ: Марко Николић одводи једног од најбољих играча Црвене Звезде?!

Мало је рећи да би у случају оваквог епилога навијачи Црвене звезде били бесни на свог нападача и бившег стратега Партизана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Доскорашњи тренер фудбалског клуба Партизан Марко Николић загорчао је живот навијачима Црвене звезде у претходној сезони, а ускоро би могао да зада нови ударац клубу из Љутице Богдана.

Најбољи стрелац вицешампиона Србије у другом делу минуле сезоне Ричмонд Боаћи налази се на излазним вратима стадиона „Рајко Митић“, а „Вечерње Новости“ преносе да га у свом тиму жели Марко Николић!

Момак који је претходне зиме стигао у Звезду као позајмљен играч Латине ускоро ће добити одрешене руке у избору нове средине јер ће италијански клуб под стечај.

Поменути извор преноси да је Ричмонд Боаћи добио понуду из Секешфехервара и да би врло брзо могао да стави потпис на уговор са мађарским Видеотоном.

Уколико се овакви наводи испоставе тачним навијачима Црвене звезде сигурно неће бити право, али треба увек имати у виду да странци иду тамо где им је боље и да у овом случају вицешампион Србије не може да парира вицешампиону Мађарске када су финансије у питању.

О томе најбоље сведочи и чињеница да је Марко Николић напустио Партизан два дана након освајања „дупле круне“.

 

Извор: sportske.net