Србија

ПРУЖИО САМ МУ РУКУ, АЛИ ОН МЕ НЕ ЖЕЛИ! Шутановац тужан што је Тадић одбио да се ДС и СДС уједине!

Председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је гостујући на ТВ Н1 да му је жао што је лидер СДС Борис Тадић одбио његов предлог да се опозиција укрупни пред предстојеће изборе у Београду.

 

– Хтели ми то да признамо или не, Тадић је човек који је трасирао европски пут Србије, ојачао ДС, направио је грешке, али… Моје мишљење је да опозиција треба да се укрупњава, са Социјалдемократском странком имамо сличну платформу, али та ствар се ставља ад ацта од момента кад је Тадић рекао да то не жели. Мени је жао, најискреније. Ја сам му понудио руку, одбијена је – рекао је Шутановац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 ЗАШТО СРПСКИ СПОРТИСТИ ТРПЕ НЕПРАВДЕ „Смешно је то колико нас не воле, а не можемо им НИШТА“

Шутановац је подсетио да је са Сашом Јанковићем, Борисом Тадићем, Вуком Јеремићем је недавно имао, како каже, размену мишљења, а не официјални састанак.

– Тражимо најбоља решења за Београд. Имамо тим у ДС који припрема решења за проблеме Београђана. Нисмо разговарали о градоначелнику, нисмо о томе разговарали ни у врху ДС. Странка ће предложити кандидата евентуалној коалицији, али немамо проблем да прихватимо ако неко има предлог бољег кандидата – тврди Шутановац.

 

Извор: N1