loading...
Србија

РАДИКАЛИ ПО ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Вучићу, партнер си са Харадинајом, убицом Срба

Подршка Српске листе „влади Рамуша Харадинаја“ логична последица „унутрашњег дијалога“ који је најавио Aлександар Вучић, а који је у ствари припрема јавног мнења за коначно признање самопрокламоване „државе Косово“, саопштила јер данас Српска радикална странка.

 

Српска радикална странка изражава став да је после потписивања Бриселских споразума учешће у „Харадинајевој влади“ завршни чин издаје Срба на Косову и Метохији, те да ни формално признање Косова не би нанело више штете Србима на Косову и Метохији.

Српски радикали најоштрије осуђују одлуку председника Србије Aлександра Вучића због учешћа његових посланика у злочиначкој терористичкој „влади Рамуша Харадинаја“ и позивају га да хитно опозове ту одлуку и заустави издајничку политику странке на чијем је челу.

КОЛИНДА НОСИ ПУТИНУ ПОРУКУ НАТО И САД: Нећемо мирно посматрати КАКО НАОРУЖАВАТЕ СРБЕ!

Српска радикална странка је одбила учешће у том такозваном „дијалогу“ и предложила на који начин се може дугорочно решити проблем Косова и Метохије, који је највећи данас у Србији, а што режим Aлександра Вучића покушава да релативизује.

Чињеница је да је Српска листа заправо листа Српске напредне странке чију је кампању на Косову и Метохији води Aлександар Вучић са својим најближим сарадницима и чији су посланици под његовом директном контролом.

Aлександар Вучић је лицемерно покушао скренути пажњу да је та такозвана Српска листа самостална у доношењу одлуке о подршци Рамушу Харадинају.

Увреда је за интелигенцију Вучићева изјава да на Косову и Метохији постоје и већи злочинци од Рамуша Харадинаја, као да су Срби бирали да сарађују са злочинцима, па је важно ко је већи србоубица.

ОЧАЈ СПАЈДЕР-ШИПТАРА! Адвокати: Исмаил Морина џабе тражи помоћ од Албанаца!

Харадинај је осведочени злочинац, кољач српског народа, мучитељ који се хвалио својим „подвизима“ и сваки вид сарадње с њим представља издају Срба и српских националних интереса.

Ми смо поносни што су наши окружни одбори одбили да учествују на овим изборима и по ко зна који пут показали да је Српска радикална странка једина политичка партија у Србији којој је приоритет национални интерес, а не политичка корист или служење српским непријатељима.

 

Извор: Fonet

 

Бонус видео:

loading...