Србија

РАДИКАЛИ ПО ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Вучићу, партнер си са Харадинајом, убицом Срба

Подршка Српске листе „влади Рамуша Харадинаја“ логична последица „унутрашњег дијалога“ који је најавио Aлександар Вучић, а који је у ствари припрема јавног мнења за коначно признање самопрокламоване „државе Косово“, саопштила јер данас Српска радикална странка.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Српска радикална странка изражава став да је после потписивања Бриселских споразума учешће у „Харадинајевој влади“ завршни чин издаје Срба на Косову и Метохији, те да ни формално признање Косова не би нанело више штете Србима на Косову и Метохији.

Српски радикали најоштрије осуђују одлуку председника Србије Aлександра Вучића због учешћа његових посланика у злочиначкој терористичкој „влади Рамуша Харадинаја“ и позивају га да хитно опозове ту одлуку и заустави издајничку политику странке на чијем је челу.

КОЛИНДА НОСИ ПУТИНУ ПОРУКУ НАТО И САД: Нећемо мирно посматрати КАКО НАОРУЖАВАТЕ СРБЕ!

Српска радикална странка је одбила учешће у том такозваном „дијалогу“ и предложила на који начин се може дугорочно решити проблем Косова и Метохије, који је највећи данас у Србији, а што режим Aлександра Вучића покушава да релативизује.

Чињеница је да је Српска листа заправо листа Српске напредне странке чију је кампању на Косову и Метохији води Aлександар Вучић са својим најближим сарадницима и чији су посланици под његовом директном контролом.

Aлександар Вучић је лицемерно покушао скренути пажњу да је та такозвана Српска листа самостална у доношењу одлуке о подршци Рамушу Харадинају.

Увреда је за интелигенцију Вучићева изјава да на Косову и Метохији постоје и већи злочинци од Рамуша Харадинаја, као да су Срби бирали да сарађују са злочинцима, па је важно ко је већи србоубица.

ОЧАЈ СПАЈДЕР-ШИПТАРА! Адвокати: Исмаил Морина џабе тражи помоћ од Албанаца!

Харадинај је осведочени злочинац, кољач српског народа, мучитељ који се хвалио својим „подвизима“ и сваки вид сарадње с њим представља издају Срба и српских националних интереса.

Ми смо поносни што су наши окружни одбори одбили да учествују на овим изборима и по ко зна који пут показали да је Српска радикална странка једина политичка партија у Србији којој је приоритет национални интерес, а не политичка корист или служење српским непријатељима.

 

Извор: Fonet

 

Бонус видео: