Србија

Владимир Марјановић полицији једну ствар мора да објасни: Сваког часа може да добије позив који не сме да одбије

Фото: Јутјуб

Постоји могућност да Владимир није ни видео ко је убио Јелену, али да је можда учествовао у скидању трагова и бацању тела

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Владимир Марјановић, отац Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић, могао би да буде следећи кога ће полиција привести на информативни разговор поводом убиства његове снаје.

Према теприји која се још увек испитује, а како Ало преноси, постоји сумња да је његов задатак је био да се „отараси“ тела. Како пише овај медиј, чак постоји могућност да Владимир није ни видео ко је убио Јелену, али да је можда учествовао у скидању трагова и бацању тела.

РУСКИ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ О С. КОРЕЈИ ЗАПАЊИО СВЕТ: Ово није заостала држава, опаснији су него што САД мисле!

Према њиховом писању, оно што свакако баца сумњу на Владимира јесте и његова константност у јавности од првог дана до хапшења његовог сина. Он је био тај који је комуницирао са медијима, али се сумња и да је сина дрогирао „бенседином“ сваки пут када би кретао у полицију.

– Сумња се да је Владимир када је Зоран пре 17 месеци ухапшен контролисао сина и истрагу. Постоје индиције да је пре неколико дана, када је полиција поново закуцала на врата куће Марјановића у Борчи, Владимир био тај који је брзо реаговао. Пре него што је Зоран одведен у полицију, сумњајући да опет иде на полиграф, Владимир је успео да му кришом у уста стави таблету за смирење, као што је то чинио и уочи претходних тестирањима. Био му је план да смири сина и помогне му да опет превари машину. Међутим, Зоран је одведен у тужилаштво и задржан у притвору – прича саговорник Ало.

Оно што ће инспектори покушати да извуку од Владимира јесте због чега се трудио да има солидну комуникацију са медијима, у којима је причао све најлепше о својој убијеној снаји, увек провлачећи тезу да породица, а пре свега Зоран, „много трпи и пати“.

ПЛАЧИ СРБИЈО! ИТАЛИЈАНСКИ ОФИЦИР ЈОШ 2005. ГОДИНЕ ОПИСАО НАШУ СУДБИНУ: Вучић је још тад био одабран за ВЕЛЕИЗДАЈУ!

Наравно, ово је само још једна, у мору претпоставки, и веома лако може да се испостави као неоснована, али полиција истражује све опције како би што пре открили ко је починио зверско убиство.

 

Извор: Telegraf.rs