Издвајамо Свет

ИНЦИДЕНТ У РОЗВЕЛУ СЕ СТВАРНО ДЕСИО: Инсајдер открио тајне документе и потврдио НЛО несрећу и мртве ванземаљце (ВИДЕО)

Летећи тањир се јесте срушио у пустињи у близини Розвела у Новом Мексику, и пронађена су четири мртва ванземаљца, пре него што је започело највеће светско заташкавање икада пре скоро 70 година – каже се у процурелом америчком тајном документу.

Хедер Вејд, водитељка америчке ноћне онлајн паранормалне радио емисије “Миднигхт ин тхе Десерт,“ тврди да је добила опширан извештај америчке одбрамбене обавештајне агенције (ДИА) о бројним наводним ванземаљским и НЛО инциденатима, укључујући и злогласну Розвел мистерију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она тврди да је овај документ дошао од познатог, али неименованог извора, и прослеђен је нуклеарном физичару Стентону Фридману, који је дугогодишњи Розвел верник и истраживач.

Розвел је у срцу НЛО сцене откако је у јулу 1947. године војска сензационално објавила у саопштењу за новине да је пронашла остатке срушеног летећег тањира у оближњој пустињи.

Али су сутрадан повукли ту изјаву, рекавши да је то у ствари оштећен ваздушни балон америчког ваздухопловства.

Касније су иступили сведоци који су рекли да је било тела ванземаљаца у унутрашњости “срушене летелице,“ која су заједно са олупином однета у тајну америчку војну базу.

Наизглед без датума, досије од 47 страна садржи шестострани извештај о Розвел инциденту, у ком се детаљно описује како је НЛО пао 2. или 3. јула 1947. године, а четири трула тела ванземаљаца су пронађена три километра од места несреће, недељу дана касније.

Затим се потврђује да је првобино саопштење о пронађеном летећем тањиру издато без вишег или Пентагоновог одобрење, пре него што се покренуло “прикривање временским балоном.“

У извештају се наводи: “Ваздушно извиђање је открило да су четири мала човеколика бића очигледно избачена из летелице у неком тренутку пре него што је експлодирала.“

“Они су пали на земљу најмање три километра источно од места несреће где се налазила олупина.“

“Сва четири члана ванземаљске посаде су били мрви у стању распадања.“

Речено је да су лешеви и 327 појединачних делова НЛО олупине однешени у ваздухопловну базу Wригхт Паттерсон у Дејтону у Охају.

Већ су се појавили они који сумњају у све ово и који тврде да су ови документи разрађена превара, произведена да продужи Розвел теорију завере.

У саопштењу на сајту миднигхтинтхедесерт.цом се каже: “Хедер Вејд је добила документе синоћ од поузданог извора.“

“Она је одмах позвала Стентона Фридмана да погледа ове документа а он је рекао да никада није видео ништа слично.“

“Стентон Фридман ће наставити испитивање аутентичности ових докумената, али у овом тренутку не можемо пронаћи никакве доказе фалсификовања.“

Парадигм Ресеарцх Гроуп (ПРГ) је успостављена да лобира код америчке владе да оконча наводни ембарго на истину који прикрива постојање ванземаљаца на Земљи.

Они су ове документе описали као значајне, али прихватају да би могли бити лажни.

Издали су саопштење: “У наредних неколико недеља, ПРГ ће блиско сарађивати са водећим истраживачима у историји ембарга на истину и владиних докумената који су повезани са НЛО, како би одредили квалитет овог доказа.“

“Постоје само четири могућа објашњења за постојање ових докумената. По редоследу вероватноће, то су:

1) “Процурела“ владина дезинформација која садржи пуно истине плус лажне елементе очигледне стручним истраживачима – сврха је да се поткопа истина која је укључена у то и да служи ембаргу на истину.

2) Потпуно легитимна државна документа.

3) Дезинформација коју су створили и раширили приватни грађани који нису повезани или плаћени од стране владе и који сматрају да је питање ванземаљског присуства лажно и вредно тога да се осујети.

4) Лажна информација коју је створила и раширила особа или особе које су уверене у ванземаљско присуство у погрешном покушају да унапреде ово питање.“

“Прве две опције су највероватније и подједнаке у вероватноћи.“

Розвел мистерија је дуго била праћена преварама.

Најпознатија је била 1990-их година када се појавио видео за који се тврдило да показује тајне обдукције које су спроведене на “пронађеним ванземаљским телима.“

Касније је утврђено да је то била лаж.

2015. године се појавила слика, која наводно показује тело ванземаљца из несреће.
Касније је откривено да је то било мумифицирано дете.

 

Извор: Wебтрибуне.рс