Свет

ПАКЛЕНИ ПЛАН ЏИХАДИСТА: Нова тактика за Европу, почеће да раде нешто НАЈЈЕЗИВИЈЕ што можете да замислите!

До поверљивих докумената ИСИС дошла је француска тајна служба

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Француска тајна служба упозорава Европу да је дошла у посед докумената који показују да ће џихадистички терористи променити тактику и начине напада у западној Европи.

Уместо досадашњих напада ватреним оружјем, а посебно после неколико осујећених акција у последњих пар месеци, џихадисти су одлучили да пређу на далеко опаснији и подмуклији начин ратовања, пише лист Ле Парисиен.

ЂОРЂЕВИЋЕВ ПОТЕЗ НА ДОДЕЛИ МЕДАЉА ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Погледајте како је АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ искулирао Брнабићку

Према писању овог листа, „оперативци“ Исламске државе осмислили су нападе који неће захтевати већу организацију и логистичку подршку, чији циљ је да постигну снажан ефекат уз што бројније жртве и изазову панику, а моћи ће да их изврше спавачи или „вукови-самотњаци“.

Наиме, како пише у документу, могу се очекивати напади на железничке пруге, надвожњаке, мостове, паљење шума и тровање воде и намирница, чиме се жели створити психоза опште несигурности.

Агенти ИСИС добили су инструкције да се уклопе у средину, задобију поверење и ни на који начин не показују екстремна стајалишта.

МАЈКА ИВАНЕ БОДРОЖИЋ: Заташкали су убиство моје Иве, жена Жељка Митровића претила мојој ћерки!

Због нове тактике француска полиција добила је задатак да се посебно осигурају школе, факултети, туристички објекти, фабрике и магацини хране.

 

Извор: Espreso.rs/Jutarnji.hr