Издвајамо Свет

ПЕНЗИОНИСАНИ ИНЖЕЊЕР АМЕРИЧКЕ АВИЈАЦИЈЕ: У бази Рајт-Патерсон постоји тајни затвор за ванземаљце, тамо је и НЛО из..

ТХЕ СУН ОБЈАВИО НАВОДЕ ПЕНЗИОНИСАНОГ ИНЖЕЊЕРА АМЕРИЧКЕ РАТНЕ АВИЈАЦИЈЕ

Рајмонд ЖИМАНСКИ, аутор књиге „Педесет нијанси сивог“: Тајну ми је открио мој учитељ Ал. Рекао ми је да су у базу довезени и НЛО који се срушио у Њу Мексико (познати „Розвелски инцидент“) и цела његова „посада“. У годинама које су уследиле, више пута сам учествовао у разговорима који су потврђивали оно што му је Ал испричао. Нико ми никада није рекао „ти си ћакнут“, код нас нема никаквих ванземаљаца. многи су се смешкали, али нико није порицао…

У ПОДЗЕМНИМ тунелима америчке авио-базе Рајт-Патерсон, у држави Охајо, наводно се налази тајни затвор за ванземаљце – објавио британски лист The Sun.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истовремено је навео да у САД постоји тајна служба слична организацији „Људи у црном“ из истоименог филма из 1997-ме године која се бави уклањањем трагова и доказа.

Међутим, The Sun је све ово преузео из књиге Рајмонда Жиманског „Педесет сивих нијанси“, пензионисаног инжењера америчке ратне авијације.

Жимански тврди да је за тајну сазнао од неког Ала, за којег тврди да му је био „учитељ“, који му је открио да су у ту базу довезени и НЛО који се срушио у америчкој савезној држави Њу Мексико (познати „Розвелски инцидент“) и цела његова „посада“.

Аутор „Педесет сивих нијанси“ још тврди да је у годинама које су уследило више пута учествовао у разговорима који су потврђивали оно што му је Ал испричао.

Још наводи: „Нико ми никада није рекао ти си ћакнут, код нас нема никаквих ванземаљаца, многи су се смешкали, али нико није порицао“.

Жимански признаје да сам није видео ни поменуте „тунеле“ ни саме ванземаљце, али указује да је унутар базе неколико пута сретао непознате људе који су личили на јунаке филма „Људи у црном“. Наводно су били обучени у тамна одела и са шеширима „независно од временских прилика“.

Жимански је уверен да су били „сарадници владине тајне службе задужени за скривање доказа“.

„Розвелски инцидент“ се догодио у јуну 1947. године.

Уфолози и конспиролози тврде да се тада срушио НЛО, а америчке власти су објавиле и упорно и даље тврде да се срушила „метеоролошка сонда-балон“.

Знатно касније, 1995. године, појавио се снимак о „аутопсији једног ванземаљца из Розвела“. Управо унутар базе Рајт-Патерсон.

Међутим, стручњаци су потом утврдили да је снимак начињен помоћу апаратуре из 60-их година. Самим тим: да није аутентичан…

 

Извор: Факти.рс

БОНУС ВИДЕО