Србија

Јовановић: Нисам ја направио Вучића већ глупост Тадића и Николићеви комплекси

Фото: Јутјуб

Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је у интервјуу за Недељник, на опаске пре свега опозиционе јавности да не зна да ли је данас власт или опозиција, да је тамо где је увек био и нагласио да Вучић и Борис Тадић знају на којој је позицији.

Вучић има више власти него Немци 1941.

– Они су мене сместили у задњицу Александра Вучића. Мисле да ме тако жигошу. Зна и Вучић где сам ја. Посебно док изговара реченице које сам толико пута рекао пре њега. Зна и Тадић где сам ја, док се дави у својој јаловости и инфериорности – рекао је Јовановић за Недељник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је констатовао да ти који га оптужују да подржава ову власт, заправо не знају где је Вучић.

– Нисам ја правио Вучића. Направили су га Тадићева глупост и Томини комплекси – оценио је лидер ЛДП.

Јовановић је говорио и о најављеном дијалогу о Косову и коснтатовао да „кад Вучић каже: ‘Хајде да разговарамо о Косову’, ми одговоримо: а) нећемо да преузимамо одговорност за нешто за шта је он крив; б) постоји важније питање од Косова, на пример, слобода медија“.

– А не пада нам на памет да размислимо шта се то Вучићу десило па је одједном одлучио – да он који пет година води монолог сада позове све на разговор. И шта је њему све то потребно? Да није можда због тога да би учврстио своју власт у тренутку када има више него Немци кад су окупирали Србију 1941? То није питање политике – рекао је он.

Извор: Nedeljnik