Србија

ВУЛИН: Кајем се што сам рекао истину о куповини стана!

Фото: Јутјуб

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да се искрено каје што је рекао истину како је купио стан и поручио да је стан купљен пре шест година када није био у извршној власти

Вулин је одговарајући на питања новинара на представљању првих 100 дана рада владе рекао да се прича око куповине тог стана понавља на сваких шест месеци већ годинама уназад, да јој се некада више, а некада мање да на значају.

Поновио је да је стан купљен пре шест година и да тада није био у извршној власти, али и да када се нешто тврди и када се неко оптужи треба да се има у виду да је Србија правна држава и да постоји претпоставка невиности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нагласио је да је су сви подаци од раније познати, да су надлежни о томе већ адали свој суд а ли да нема нисиста против да се тиу уради поново истичући да је и сма први то предложио.

Поновио је да се каје што је рекао истину и навео да је могао као и неки други да то пријави на брата, таста, било кога али је нормлано са супругом отишао и пријавио стан.

– Нисам изградио зграду на врачарском пашњаку већ легално, јавно пријавио имовину – куповину тог стана – рекао је и додао да је требало да образложи да му је то купио „некакав таст“ и да му нико више ништа не тражи.

Вулин је рекао и да није размишљао како ће истина о куповини тсна звучати те да се каје што је рекао истину.

Министар је раније рекао да је стан купљен новцем теткине жене из иностранства.

Одговарајуићи на питања у вези изјава које је дао о генералу Лазаревићу а затим расправе коју је имао са америчким амбасадором Кајлом Скотом Вулин је рекао да се о Скоту не изјашњава јер поштује земљу и народ који га је послао, те да би и Скот требали да престане да се изјашњава о њему (Вулину) зато што треба да поштује земљу и народ који су га примили.

– Месеци рада на поправљању имиџа САД у Србији могу бити угрозени једном неодговорном изјавом. Ето, то се десило – рекао је Вулин.
Извор: Tanjug