Свет

Ако вам треба ДОБАР ПОСАО, ово су земље где га дефинитивно БЕЗ ИМАЛО МУКЕ можете пронаћи

Нуде велику перспективу

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према извештају ОЕЦД, с обзиром на број активне радне снаге, становништва и радних места, ове земље нуде највећу перспективу за људе који траже посао.

То су редом по лакоћи проналаска посла:

СРПСКИ МУШКАРЦИ СТАЛИ У ОДБРАНУ ПАТРИЈАРХА ИРИНЕЈА и напали жене које немају децу!

1. Исланд

Ова земља има једнак однос активно запослених мушкараца и жена, али и највећи број отворених радних места. Осим тога, на Исланду већина људи ради и два или више посла одједном – хонорарно. Стопа незапослености износи тек око 4 одсто.

2. Шведска

Друга по реду броја људи активне радне снаге, али има већи број незапослених него остале земље. Разлог за то вероватно лежи и у одличној помоћи за незапослене. Стопа незапослености износи око 7,4 %.

3. Норвешка

Ова земља се оцењује као једна од најперспективнијих за потрагу за послом у једнакој мери за жене и мушкарце. Факултетске дипломе су велика предност. Стопа незапослености износи 4,39%.

4. Колумбија

Ова земља је добра за проналазак посла, но само за мушкарце, који чине већину активне радне снаге, док жене знатно теже тамо налазе посао. Стопа незапослености износи око 9%. Једина препрека? Нижи животни стандард.

5. Естонија

Некад комунистичка земља данас показује развојне трендове и постаје лидер источне Европе. Стопа незапослености износи око 6,2%.

6. Русија

Руска економија доживљава процват, а пружају добродошлицу потенцијалним радницима, посебно техничких и инжењерских занимања. Стопа незапослености износи око 5,8 %.

7. Нови Зеланд

Све популарније одредиште свакако је Нови Зеланд. Једнаке шансе за послом имају и мушкарци и жене, а стопа незапослености износи око 5,25 %.

8. Швајцарска

Сан за многе раднике због одличних плата, радних услова и пензија је Швајварска. Тамошња стопа незапослености износи око 4,48 %.

9. Финска

Још једна нордијска земља на попису је Финска. Перспектива за посао је добра, али имају нешто већу стопу незапослености, која износи око 9,5 %, али плате су одличне.

Сведок са МИЛОШЕВИЋЕВОГ СУЂЕЊА руски генерал Ивашов открио оно о чему нико НЕ СМЕ ДА ПРОГОВОРИ!

10. Канада

Једна од популарнијих одредишта свакако је Канада. Тамошња стопа незапослености износи око 6,9 %, а жене чак лакше налазе посао него мушкарци.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbija Danas/ B92.net