Србија

ПОЛИЦИЈИ СЕ ЈАВИО НОВИ СВЕДОК! Тврди да је видео „чистача“ злочина НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ НАЂЕНО ЈЕЛЕНИНО ТЕЛО!

Фото: Јутјуб

Београдској полицији се јавио сведок који тврди да је својим очима видео комби у близини канала у којем је нађено тело Јелене Крсмановић Марјановић и да се кључ мистериозног убиства певачице крије управо у том возилу!

– Сведок је звао полицију и рекао да зна детаље који могу да реше Јеленино мистериозно убиство. Инспекторима је открио да је видео комби светле боје између канала и главног пута у насељу Црвенка. Био је изричит да је комби видео у ноћи између 1. и 2. априла 2016. на колском путу који води од канала у којем је нађено Јеленино тело до главне саобраћајнице у насељу Црвенка – наводи извор близак истрази, који је инсистирао на анонимности.
Исти комби је, према његовим речима, виђен и 1. априла 2016. у дворишту Марјановића.

– Очевидац зна тачан модел и таблице комбија, али је био изричит да ће то саопштити уколико буде позван да сведочи. Особа чији се идентитет држи у тајности самоиницијативно се јавила полицији и изразила спремност да открије нове детаље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сведок је рекао да зна ко је, наводно, видео Јелену у суботу, 2. априла 2016, неколико сати пре него што је пријављен њен наводни нестанак. Сведок тврди да зна ко је изјавио да је пио кафу у суботу ујутру са Јеленом и Зораном у њиховој породичној кући у Борчи. Навео је само да је реч о њиховом блиском пријатељу, који је често боравио код њих. Ако се изузму чланови породице Марјановић, пријатељ је, наводно, последњи видео Јелену живу – открива наш саговорник.

Сведок тврди да има индиција да комби припада блиском пријатељу породице Марјановић.

– Очевидац се пре неколико месеци јавио полицији, али му је тада, наводно, речено „да ће га позвати“. Хапшење Зорана Марјановића га је охрабрило да се поново јави. Он је изричит да се у том возилу крију трагови који ће решити злочин! Исказао је сумњу да је Јеленино тело пребачено у ноћи с петка на суботу, највероватније у том комбију, и да су убица и његови помагачи непосредно након задавања удараца довезли тело на насип и бацили леш. Сведок није желео да открије како се обрео на насипу баш у том тренутку и шта је радио тамо, али је био изричит да ће сведочити под пуном кривичном, материјалном и моралном одговорношћу – каже наш извор.

Извор: Alo.rs