Србија

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ РОЂАКЕ СУРОВО УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ: На Јелени су се сломила кола, ЗНАМ КО ЈЕ ПРОКЛЕО КРСМАНОВИЋЕ!

Фото: Јутјуб

Крсмановиће који су живели у Новом Пазару давно је проклео Турчин, клетва почела да се испуњава последњих година, када је Јелени умро отац, а у међувремену су преминула или убијена још четири члана, каже очајна рођака

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На породицу убијене Јелене Крсмановић Марјановић бачена је клетва. Она је почела да се испуњава у последњих неколико година, када је најпре умро њен отац, а у међувремену су преминула или убијена још четири члана. Знам ко их је проклео и страхујем да се ова црна серија неће зауставити.

ПЛЕНКОВИЋ КОНТРИРА ВУЛИНУ И ПРОВОЦИРА: Није било грађанског рата, већ одбрана Хрватске од агресије

Овако наставља исповест блиска рођака породице убијене певачице из Борче, која се у петак појавила на годишњем помену Зорици Крсмановић, Јелениној мајци.

Када се сетим шта су ми још од детињства причали старији и када је наша породица последњих година почела да нестаје, постало ми је јасно да је страшна клетва почела да се испуњава. Крсмановићи и остали наши рођаци су из околине Новог Пазара.

Још у време Турака наводно се један од мојих рођака веома замерио локалном турском моћнику, који је рекао да ће учинити све да му се освети и да његова породица буде збрисана. Проклео нас је све. То је било давно, али, како сам чула, клетва може да траје и шест генерација и никада се не зна када ће почети серија несрећних догађаја – прича наша саговорница.

Она додаје да се ово проклетство с временом заборавило, али да су старији чланови породице знали да на то и подсете.

– Сећам се да се та клетва помињала, али нико на то није обраћао пажњу јер је време пролазило и долазиле су нове генерације. Нажалост, све се изгледа сломило на несрећној Јелени.

Најпре је остала без оца, који се намучио због тешке болести, а он јој је био важан ослонац. Потом је због болести преминуо и његов брат, Јеленин вољени стриц. Јелена се једва опоравила, почела је да пева три године после очеве смрти, удала се и добила ћерку, али је њена мајка Зорица оболела од рака. Уследили су месеци неизвесности и бриге – прича ова очајна жена.

За породицу, међутим, следе још тежи дани. Јелена је убијена у априлу 2016, у мају је преминула њена бака Пелагија, а у октобру исте године од болести и туге за ћерком и мајка Зорица.

– У агонији смо више од годину дана. Остали смо без још три члана породице, а најстрашније је што су све време медији буквално опседали куће Марјановића и Крсмановића јер убица није био пронађен – каже наша саговорница и додаје:

– Замислите како се осећамо све ово време, многи од нас су говорили: „Шта нам се ово дешава, као да смо проклети“. И заиста, као да несрећи нема краја ни после Јеленине смрти јер мистерија око убице још није решена.

ПОТРЕСНО! Каталонски полицајци заплакали због немоћи да спасу грађане од бруталног премлаћивања

Највећа жртва свега јесте мала Јана, њен живот је већ сада уништен, без обзира на то да ли су Марјановићи криви или не. Остала је без мајке и обележена за сва времена. Ипак, страхујем да ово није крај, да клетва још није испуњена. Плашим се да не буде још жртава.

 

Извор: Kurir.rs / Informer.rs