Издвајамо Србија

БОШКО ОБРАДОВИЋ: „Не признајем Вучићев суд, већ само суд свог народа“

Београд — Троје посланика Двери, међу којима и лидер Бошко Обрадовић, дали су изјаве полицијским службеницима у вези са инцидентом на седници Административног одбора.

Обрадовић је истакао да не признаје „Вучићев суд, већ само суд свог народа“ и да је то била поента његове изјаве коју је дао полицијским службеницима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер Двери, који је 21. новембра гађао компјутерским мишем Александра Мартиновића из СНС, рекао је новинарима да никаквог насиља и насилничког понашања Двери на тој седници није било и да је једино насиље био покушај посланика СНС Владимира Ђукановића да се обрачуна са посланицима Двери.

Навео је и да је полицијским службеницима усмено поднео кривичну пријаву због, како каже, претњи које му је тада упутио Александар Мартиновић.

Како је истакао, тада му је Мартиновић рекао „кад изађемо одавде за ово ћеш да ми платиш“ и додао да се све то види и чује на видео-снимку.

Обрадовић је рекао да су полицијски службеници били коректни и професионални, али да полиција нема шта да тражи у Скупштини и указао да је „саслушавање посланика опозиције скандалозно“.

Рекао је и да је цео случај „монтирани политички процес“ као и да је оно што се дешавало на седници Административног одбора „текућа парламентарна борба и дебата“.

 

 

Извор: Тањуг