Спорт

ДОЧЕКАЛИ СУ НАС КАО СТОКУ, А ОНИ ПИЈАНИ ПОВРАЋАЈУ ПО УЛИЦИ! Миличић огорчен понашањем Енглеза према „делијама“!

Некадашњи кошаркаш Дарко Миличић био је са најватренијим навијачима Црвене звезде у Лондону на стадиону „Емирати“ против Арсенала (0:0), а вратио се изузетно огорчен односом домаћина према „делијама“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Била ми је част да будем са „делијама“ у Лондону. Имао сам прилику да будем делић великог успеха који је направила моја Звезда. Дочекани смо као најгора стока. Очигледно да се неки руководе оним што прочитају у новинама. Из једног паба су нас избацили зато што је један момак тихо певао. То им је сметало. Никога нисмо вређали, испоштовали смо њихов захтев и изашли. У другом пабу смо тражили да нам очисте сто од мрва, али су нас игнорисали. Тражили су да напустимо паб, правдајући се неким глупим разлозима. У трећем ресторану су нам рекли да не раде, иако су људи седели за столом и вечерали – казао је за Курир Миличић.

ПРОФЕСОР СА ХАРВАРДА ЗАТАЛАСАО ЈАВНОСТ – СРБИ НАЈСТАРИЈИ НАРОД из чијег гена потичу Аријевци, Хрвати, Данци…

Али, и поред тога што домаћини нису били гостољубиви, Миличић истиче да су „делије“ показале да су људи.

– Нисмо нигде направили инциденте, док су Енглези мртви пијани повраћали свуда по улици, а неке девојке су пуштале чудне крике. Притом, добили су бакшиша што сигурно не добију за месец дана. Само питајте колико смо дали уличним свирачима – додао је Миличић.

Узвратио је Миличић и Хрватима на провокације.

– Чему толика мржња? Могу да им донесем моје стабло да виде ко су моји преци. Они не могу да буду оно што јесу, а ја се поносим оним ко сам. Србин и честник! Живело наше свето Косово. Никог не мрзимо али своје не дамо – поручио је Миличић.

Извор: Kurir.rs