Србија

КУМОВИ ЛАЖИМА ШТИТЕ МАРЈАНОВИЋЕ?! Блиски пријатељи породице убијене певачице ПОКУШАЛИ ДА ОМЕТУ ИСТРАГУ!

Ивица Ајдаревић, кум ухапшеног Зорана Марјановића, тврди да је Јелену последњи пут видео на дан убиства 2. априла 2016. у јутарњим сатима. Кума Вера Вукомановић, међутим, тврди да је Јелена тог дана спавала до поподневних сати

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кумови породице Марјановић, Ивица Ајдаревић и Вера Вукомановић, дали су потпуно различите изјаве о томе где је певачица Јелена Марјановић била кобног 2. априла 2016, непосредно пре него што је свирепо убијена на насипу у Борчи! Ивица је тврдио да ју је тог дана видео у јутарњим сатима како носи храну својој мајци, док је Вера изјавила да је Јелена у то време спавала, и то све до поподневних сати!

Из ових потпуно супротних изјава може се само закључити да неко од њих двоје лаже, у намери да заштити чланове породице

Марјановић од сумње да су учествовали у злочину!
Ивица Ајдаревић, Зоранов блиски пријатељ и кум, спорну изјаву је дао медијима само дан након Јелениног убиства, 3. априла 2016.

– Зоран је пет година старији од Јелене. Били су складан пар. Јелену сам последњи пут видео у суботу ујутру (2. априла 2016, прим. аут.), када је требало да оде код мајке Зорице Крсмановић да јој однесе храну – казао је тада Ивица.

На другој страни, Вера Вукомановић, која је практично живела у кући Марјановића, дала је потпуно супротну изјаву на саслушању у тужилаштву 23. октобра ове године. Она је тада до детаља описала како је изгледао 2. април 2016. у тој кући.

– Дошла сам тог јутра у кућу Марјановића, они су ми као породица. Зорица (Зоранова мајка) била је будна, сви остали су спавали. Сећам се да смо ујутро пробудиле Уроша, Зорановог сина из првог брака, јер је тог дана требало да полаже вожњу – причала је Вера.

У међувремену, рекла је, устао је и Зоранов отац Владимир, па су заједно пили кафу.

– Урош се вратио у 13.10, а то знам јер сам случајно погледала на сат, био је срећан јер је положио вожњу. Знам да је ушао у собу код оца Зорана и покојне Јелене и да им је рекао да је положио. Тада су и они устали, пили смо кафу заједно и сећам се да је Јелена рекла да дете треба почастити за положену вожњу – испричала је Вера.

Према њеним речима, Јелена, Зоран и њихова ћеркица Јана (6) потом су се спремили и изашли да прошетају, и да певачица оде на трчање.

– Кад су они отишли, Зорица ме је замолила да јој скинем неки жуљ на нози, а пошто је то углавном радила Јеца, позвала сам је да је питам где стоји ножић. Сада знам да смо тај разговор водиле у 16.42. Била је задихана, разговор је кратко трајао, рекла ми је да трчи и замолила ме је да завршим ручак који је она претходно ставила да се кува – испричала је кума.

Она је, по свему судећи, међу последњима разговарала са Јеленом, јер у кривичној пријави против Зорана стоји да је његова супруга убијена између 16.49 и 17.30.

Ово, иначе, није једина спорна ствар у истрази убиства, јер су очевици и сведоци давали потпуно различите изјаве и о томе кад је Јелена нестала на насипу, чак и ко је тамо тачно био у време злочина!

Зоран је, наиме, полицајцима казао да је Јелена пре 16 сати отишла да трчи насипом и да је више није видео, а да је он остао на почетку насипа са Јаном. Већ у 16 сати се забринуо што Јелене нема, али онда веома чуди Верина изјава да је у 16.42 причала са Јеленом, јер ју је у то време Зоран наводно скоро сат времена тражио по насипу?!?

Спорно је такође време када се, сада покојна, Јеленина мајка Зорица Крсмановић последњи пут чула са ћерком. Зорица је дан након злочина у сузама испричала новинарима да се са Јеленом последњи пут чула у 15.30. Ћерка јој је рекла да трчи и да ће доћи касније код ње. На другој страни, у кривичној пријави против Зорана стоји да је вештачењем Јелениног телефона утврђено да се Јелена чула са мајком у 16.47, само неколико минута пре него што ће бити убијена!

Кад бисмо све ове изјаве узели у обзир, испада да је Јелена сатима трчала по насипу, који је дугачак око километар и по, а који би лаганим трком могла да пређе за двадесетак минута у оба правца?!?

На све то, сведок Радосава Маринковић, која је у близини чувала козе, рекла је у тужилаштву да је на почетку насипа у то време видела девојчицу и старијег човека, који неодољиво подсећа на Зорановог оца Владимира. Поставља се онда питање где је у то време био Зоран.

Зоран је 15. септембра ухапшен као главноосумњичени за Јеленино убиство и отад се налази у притвору.

 

Извор: Informer.rs