Издвајамо Свет

ТРАМП ДОЧЕКАО СВОЈИХ ПЕТ МИНУТА: Са 31 оптужницом задаје СТРАВИЧАН ударац клану ХИЛАРИ КЛИНТОН-ОБАМА!

Председник Трамп и Роберт Милер су на прагу да задају најбриљантнији ударац у америчкој политичкој историји, клану Клинтон- Обама.

Са 31 запечаћеном оптужницом које су сада поднете у Вашингтону, председник Трамп се није шалио када је рекао да ће следећа недеља бити одлучујућа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Еленор Рузвелт је рекла: “Правда не може бити само за једну страну, већ мора бити за обе“, а када чекић правде падне на ове корумпиране либерале, читавој Америци ће бити боље. Либерали ће јецати и жалити своје пале иконе, али ће нам будуће генерације захвалити што смо затворили неке од најкорумпиранијих кукавица које је свет икада видео.

Само погледајте ове прелепе запечаћене оптужнице. Свака од њих представља криминалну аферу сваког из клана Клинтон- Обама, који ће провести много година иза решетака због високих злочина против САД-а.

Ради подсећања, на трећој председничкој дебати, Трамп је изнео шокантно обећање Клинтоновој у случају да он буде изабран: “Ако ја победим, наложићу мом главном правобраниоцу да доведе специјалног тужиоца да размотри вашу ситуацију“.

Клинтонова је одговорила: “Ужасно је добро то што неко са темпераментом Доналда Трампа није задужен за закон у нашој земљи.“ Трамп ју је онда прекинуо и рекао: “Зато што би ти била у затвору“.

Трампова изјава је тада наишла на громогласан аплауз.

Чињеница је да председник Трамп и Роберт Милер изводе највећу операцију у историји. Лажи и махинације Клинтонове су јој се вратиле да је прогоне, а њени најближи савезници ће ићи у затвор. Једино питање које је остало без одговора јесте то да ли ће и сама Хилари Клинтон завршити иза решетака.

Специјални саветник је овлашћен да спроведе истрагу која укључује било какве везе и/или координацију између руске владе и појединаца који су повезани са кампањом председника Доналда Трампа, и сва питања која су настала или би могла настати директно из истраге.

Трамп није био у дослуху са Русијом. Левица и медији су изнели ту причу на основу лажи и лажних досијеа. Трамп им је дозволио да изнесу своју лажну причу јер је знао да је невин и да ће се истрага на крају окренути правим странама које су биле у дослуху са Русијом. Оно што се истиче у писменој изјави Розенштајна укључује “питања која су настала или би могла настати директно из истраге“ јер су знали да ће истрага о руском тајном дослуху довести до Клинтонове.

Трамп је човек од речи и труди се да оствари своја обећања из кампање, па зашто онда не би одржао и ово? Левица и медији су толико заслепљени својом пристрасношћу да не могу да виде да се највећи мамац и промена у историји света догађа тачно пред њиховим очима.

Они су наивно претпоставили да пошто је Милер био део мочваре, да ће он и шитити ту мочвару. Међутим, то што је он годинама повезан са корумпираним политичарима потпут Клинтонових, не значи да их воли или да има интереса да их штити у овом тренутку.

Дакле, истрага је исправна за стварне кривце, а Тони Подеста је на нишану због умешаности “Тхе Подеста Гроуп“ у продаји уранијума Русији. То ће довести до оптужнице за његовог брата, Џона, бившег руководиоца кампање Клинтонове. Сада, ако Милер није кренуо на Тонија, зашто је онда он прошле недеље одступио са места извршног директора његове компаније? Неколико извора је потврдило да је Подеста један од 17 запечаћених оптужница које се тренутно налазе у Вашингтону.

Друга створења из мочваре схватају истинску природу Милерове истраге. 30. октобра је Ненси Пелоси упутила позив за независну истрагу о наводном Трамповом дослуху у кампањи са Русима само неколико тренутака након што је Милер отворио оптужнице за оперативце кампање Пола Манафорта и Рика Гејтса. Она је такође омекшала свој тон од позива на оптужбу Трампа за велеиздају, сада говори да “оптуживање Трампа за велеиздају није правац ком би требало да идемо.“

Прошле недеље су највише демократе Елизабет Ворен и Дона Бразил покопале Клинтонову, признајући да је она наместила изборе против Бернија Сандерса. Зашто би то радиле сада? Дистанцирају се од Клинтонове са разлогом.

3. новембра је Тхе Хилл објавио да је Трамп рекао да ће се доказати да је он невин у истрази о мешању Русије у изборе, ако специјални саветник Милер буде поступао поштено.

“Надам се да ће поступани поштено и ако буде, ја ћу бити веома срећан, јер када говорите о невиности, ја заиста нисам умешан у било какав облик дослуха са Русијом“, рекао је Трамп у емисији Шерил Еткинсон “Фулл Меасуре“.

Када је Трамп упитан да ли би размислио о отпуштању Милера, он је одговорио да је сигуран да ће бити ослобођен кривице. Ако је Милер толико корумпиран и намерава да заштити Клинтонове, као што тврде многи, зашто се онда Трамп не зноји? Он је алудирао да он чак и не размишља о отпуштању Милера. Не само да је Трамп човек од речи, он ретко греши и његови инстинкти су убиствени. Такође треба напоменути да је Милер награђивани маринац који је служио у Вијетнаму и примио многе медаље укључујући и Љубичасто срце.

Милер је ангажован да истражи Клинтонову и то ће се догодити. Ово ће се одиграти као једна од најбриљантнијих операција у историји.

 

Извор: Wебтрибуне.рс