Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО НЕМАЧКОГ ВИДОВЊАКА: Трећи светски рат је неизбежан и почеће на Балкану, а ево како!

За Алојза Ирлмајер из Немачке који је живео у првој половини 20. века многи су тврдили да је видовит.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прича се да је после Другог светског рата помогао многима да пронађу своје најближе. Био је оптужен и за ‘вештичарења’ али га је судија ослободио када му је Ирлмаер тачно описао шта му је жена радила тог дана и како је била обучена.

НОВИ СВЕДОК ОТКРИО ДЕТАЉЕ ОД КОЈИХ СУ СВИ ЗАНЕМЕЛИ: Јелена се пре убиства на насипу свађала са Зорановим братом?!

По његовим предвиђањима трећи светски рат је неизбежан и водиће се на Медитерану и Блиском истоку, и ово подручје ће бити поприште сукоба великих светских сила. Према његовим предвиђањима, све ће почети убиством на Балкану.

„Сви ће позивати на мир. Одједном ће доћи до рата на Блиском Истоку који ће се појачавати, велике поморске снаге суочиће се са непријатељем на Медитерану, а ситуација ће бити веома напета.

Међутим, права искра биће запаљена на Балкану: Видим “неког великог” како пада, крвави бодеж лежи поред њега. Два човека убиће трећег високо позиционираног. Они су плаћени од стране других људи. Један убица је мали и таман, а други мало виши, светлије боје косе.

Мислим да ће се ово догодити на Балкану. Освета ће убрзо стићи преко велике воде. Међутим, жути змај извршиће инвазију на Аљаску и на Канаду истовремено, али неће далеко стићи. Када златни град буде уништен, рат ће почети “.

„Година уочи рата биће врло плодна и богата година. Рат ће доћи без упозорења преко ноћи. Видим прашину. Видим три броја. Две осмице и деветку. Не знам шта они значе и не знам датум или време када ће се то догодити“, тврдио је Ирлмајер.

LE FUTUR LE PLUS PROBABLE

Posted by Templum Solis on Tuesday, August 22, 2017

Абес Хилдегард рођена је 1098. у немачком Бингену и била је опатица која је писала и компоновала песме, и бавила се филозофијом и теологијом. Имала је визије о будућности још од раног детињства. Својих 26 визија и пророчанстава записала је у књизи „Скривиас“.

Неке од најзанимљивијих су пророчанства по којем ће велико царство које се налази преко океана, а које има пуно народа и племена, настрадати од удара велике комете. Према мишљену људи мкоји су проучавали њене записе реч је о Америци.

Ποιος το περίμενε. .. Η Χάρι του Αγίου μας εξαπλώνεται στη Γερμανία.

Posted by Spyros Plakas on Sunday, August 20, 2017

По њеним пророчанствима, многе земље ће погодити земљотреси, олује и поплаве. Колоније ће преотети „тигар“ и „змај“, како данас називају далекоисточне земље. Многи народи ће да гладују, а мир у Европи ће се вратити тек кад Француска поново постане краљевина.

 

Извор: Kurir.rs/24sata.hr