Србија

„ВИДЕО САМ БЕОГРАД, СВЕ У СИВИЛУ И БЕДИ“: Погледајте највеће пророчанство старца Гаврила! (ВИДЕО)

Од давнина је познато да је Бог слао многе своје пророке и духовнике да пренесу одређене поруке народу.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наш народ је имао монаха Гаврила, а постоје и докази да су се многе његове речи испуњавале. Како ствари стоје, Београду се онда црно пише. Монахиња Макрина Мајсторовић је сведок да су се многе пророчке речи оца Гаврила испуњавале. Она верује да би његова упозорења требало схватити озбиљно као сигнал за покајање народа.

Монахиња је живела заједно са старцем Гаврилом у манастиру Бошњањи, почетком деведесетих година била је сведок испуњења старчевих пророчанстава. Она је, што је много важније, записала пророчанства старца Гаврила. Сваку ноћ пре спавања, монахиња је са својом мајком обилазила оца Гаврила како би им дао упутства за наредни дан. Затекле су га како стоји поред прозора и гледа у небо.

– Јој, ћерко, види месец крвав, небо се отворило, црвени барјаци са неба крећу на Косово. Поново ће рат за Косово да се бије. И на православље ће ударили, доћи ће да завлада тај њин полумесец. Видим куће на Косову горе, видим народ бежи, падају и убијају и Албанце и Србе. Видим, ћерко, попео се на цркву и крст руши – говорио је монах.

Тада још није било бомбардовања ни рата на Косову. Касније, 2004. године десио се погром.

– Видео сам Београд све у сивилу и беди, он нема више благослова да буде престоница. Због мита, корупције, безакоња, секти и неморала. На власти седе људи огрезли у криминал и безакоње. У Београду много народа у неморалу живи.

Силни се расипају у раскоши и вилама, возе скупа аута, а сиротиња ни хлеба нема деци да купи да их храни. Зло и наопако! Велику ће невољу навући и гнев Божији што тако неправду творе – прорекао је старац.

Због тога ће Београд страдати, старац није рекао прецизно како, да ли од земљотреса, неке природне катаклизме или од бомбардовања.

Рекао је да види колоне људи из Београда, многима ће Бог пројавити да треба из њега да побегну, да се спасу. Господ ће се смиловати ради молитви и светиња, треба сада архиве и књиге на време из њега сконити, да се не би за вечност загубили, и више он престоница бити неће, јер он је и сада изгубио благослов да буде престоница.

Старац Гаврило је позивао српски народ на пост, молитву, покајање, иначе ће се у супротном због многих грехова у народу, свештенству и владара излити гнев Божији.

– Велике силе ће ратовати над нашом земљом и наш народ неће за то време пострадати, и за то време ће се наш народ нагло из туђих земаља враћати у нашу земљу. Због неких картица ће се враћати – говорио је монах. Мати Макрина наводи да је старац Гаврило прорекао да ће после победе Русије Србија уз помоћ православне браће са истока вратити докле је наше Косово било.

 

Извор: Telegraf.rs