Србија

НАТО НАС ЈЕ ОСЛОБОДИО, ТО НИЈЕ БИЛА АГРЕСИЈА: Овако је говорио нови Јанковићев коалициони партнер (ВИДЕО)

Саша је тврдио да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије, као и да је НАТО заправо ослобађао Србију

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић и лидери још четири покрета потписали су споразум о сарадњи и најавили повезивање са бројним покретима истог опредељења у циљу промене тешког живота у Србији и начина обављања власти.

Споразум су потписали лидери Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, Шумадијске регије Саша Миленић, Новог покрета Решад Хоџић и Покрета против диктатуре Тијана Хегић.

Јанковић је навео да покрети споразумом желе да покажу да грађани имају право на организовање и демократију мимо политичких странака и додао је да се лидери тих покрета нису окупили да би дошли на власт.

Споразуму се највише обрадовао лидер Шумадијске регије Саша Миленић, који је пре четири године на годишњицу НАТО бомбардовања буквално сатанизован на друштвеним мрежама.

– Данас ми је свечан дан: данас Шумадијска регија потписује споразум о стратешком партнерству са Покретом слободних грађана! Упалили смо новогодишњу прскалицу и храбро улазимо у мрачни српски Новосибирскиј љес – радовао се Миленић на Твитеру, а твитераши су се подсетили његових ранијих изјава, које су окарактерисане, у најмању руку, као скандалозне.

Саша Миленић, некадашњи високи функционер УРС-а и председник Скупштине града Крагујевца, је пре четири године у својим постовима на Фејсбук и Твитер профилима навео да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије, да је НАТО заправо ослобађао Србију и запитао се да ли је тачна идеја идеолога усташког покрета Анте Старчевића да је сам назив Срби, изведен од латинске речи Сервус што значи роб.

Саша је навео да је Србија извршила геноцид над албанским становништвом и да је Србија с намером ушла у рат са НАТО да би имали данашњу омладину „која мисли да је бранио земљу од агресора а не себе од суочавања са одговорношћу за геноцид“.

Посебан „зачин“ годишњици Миленић је додао путем свог твитер налога у коме је НАТО назвао „ослободиоцима“!

– Лично не сматрам да је НАТО извршио агресију нада мном – казао је једном приликом.

 

Извор: Espreso.rs