Србија

ОТАЦ И ЉУБАВНИЦА ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА СКОВАЛИ ЗАВЕРУ! Ево шта све чине да га ослободе оптужби за УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ!

Док је Владимир, отац ухапшеног Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство супруге Јелене тврдио да је за снајино убиство одговоран бизнисмемен А. Р., Зоранова девојка Зорица је крајем октобра у полицији испричала да је убица извесни А. Д., кога штити моћни политићар

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, након Зорановог хапшења 15. септембра, Владимир је као кривца за Јеленину смрт означио бизнисмена А. Р. рекавши да цео град зна да он стоји иза злочина, а да је све намештено његовом сину. Он је тог дана тотално променио причу и Јелену, коју је до тада ковао у звезде и поредио је с анђелима, оптужио да је с тим бизнисменом била у вези.

– Јелена је била у вези с јаким тајкуном А. Р., који поседује пола града. Све знамо, ми смо приватно истрживали. Он је наредио да је убију јер је Јелена од њега захтевала да се разведе, али он то није желео. Због тога је наредио њено убиство и утицао да истрага иде у погрешном правцу, односно, кривицу је пребацио на мог сина Зорана – тврдио је тада Владимир.

Он је још напоменуо да се боји за Зоранов живот, односно да му се нешто лоше не деси у затвору, а да буде представљено као самобиство.

Владимир Марјановић је рекао да се води и велика борба око његове унуке Јане, али да о томе не може још ништа да каже.

– Уплашен сам за породицу и Зорана. Сад не смем ништа да причам, ускоро ћу, надам се, изаћи у јавност са свим доказима о томе ко стоји иза Јелениног убиства – тада је испричао Владимир и више се није јављао на позиве.

С друге стране, Зорица Митровић, девојка Зорана Марјановића, у полицији је испричала своју теорију о убиству Јелене Марјановић.

– Зорица је оптужила извесног А. Д. да стоји иза Јелениног убиства, а да је уз помоћ свог пријатеља из политике утицао на истрагу, односно да су заједно напаковали доказе против Зорана. Она је рекла да је у питању политичар из редова опозиције, који је наводно и бивши министар. Као разлог за Јеленино убиство, навела је да је тај бизнисмен био опседнут њоме, а да она није желела да остави Зорана. Због тога јој се осветио, убио ју је, а пријатељ из политике му враћа услугу, па утиче на истрагу и усмерава је у погрешном правцу – рекао је добро обавештени извор.

Према његовим речима, досадашњом истрагом је утврђено да је Зоран Марјановић у више наврата инспекторима указивао на неке трагове који би могли довести до убице, али они су само одузимали драгоцено време људима који су радили на случају. Сви ти трагови су били проверавани и показали су се као ништавни, односно, били су безвредни.

Он истиче да је теорија Владимира Марјановића о могућем убици занимљива, али да му није јасно зашто с наводним доказима које поседује није дошао у полицију или тужилаштво. Он је уместо тога то испричао медијима, али се онда приликом давања изјаве у полицији вадио да није баш тако рекао.

 

Извор: Alo.rs/Informer.rs