Издвајамо Свет

ТРАМП ДОБИО КОРПУ? Меланија га шутнула, јер је годинама вара?!

На дан годишњице његове инаугурације објавила је своју фотографију без њега, а сад је напрасно отказала пут с њим у Давос

Доналд и Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Прва дама САД Меланија Трамп (48) оставила је свог мужа, америчког председника САД, Доналда Трампа, због његових небројених превара, спекулишу медији. Она је на дан годишњице његове инаугурације, 20. јануара, на Твитеру поставила своју фотографију са прошлогодишње свечаности на којој је без њега, а онда је напрасно отказала пут у Давос, где је заједно с Трампом требало да присуствује Светском економском форуму (WЕФ).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зрно раздора
Кап која је прелила чашу била је серија текстова о афери између Трампа и порно-глумице Сторми Денијелс
Меланијина портпаролка Стефани Гришам навела је да се прва дама неће придружити председнику у швајцарском скијалишту, иако је пре само месец дана речено другачије.

– Меланија Трамп неће путовати у Давос. Немогуће је организовати тај пут због проблема са терминима и другом логистиком – поручила је Гришамова, не износећи више детаља.

Напрасно отказивање пута, и то без ваљаног објашњења, догодило се након што је Меланија 20. јануара, на дан годишњице Трамповог уласка у Белу кућу, наговестила да у њеном браку нешто није у реду. Она је тада објавила своју фотографију са инаугурације на којој је пред публику изводи војник националне гарде, а не слику са Трампом, што је многе зачудило. Преко фотографије је исписала само „Меланија Трамп, прва дама САД“, а мужа није поменула чак ни у пропратној поруци.

– Ово је била година пуна предивних тренутака. Уживала сам у људима које сам имала срећу да упознам широм наше дивне земље и света – написала је Меланија, којој је два дана после тога била 13. годишњица брака.

Извори блиски првој дами кажу да она ретко говори о било чему, али према њеним поступцима, претпостављају да јој је доста Трампових превара. Како се верује, кап која је прелила чашу била је серија текстова објављиваних од 18. јануара у медијима, који откривају детаље афере између Трампа и порно-глумице Стефани Клифорд, познатије као Сторми Денијелс. Штампа је пренела да је Трамп имао секс са Сторми у јулу 2006, само четири месеца након што је Меланија родила њиховог сина Барона Вилијама (12). Такође, наведено је да је Трамп порно-глумицу потплатио да ћути о томе.

– Дугогдишњи Трампов адвокат Мишел Кохен састао се са Денијелсовом неколико недеља пре председничких избора 2016. и платио јој 130.000 долара како би ћутала о афери са лидером САД. Да би добила новац, Денијелсова је морала да потпише изјаву да никада није имала секс са Трампом – објавили су медији.

Иако је адвокат све то негирао, Денијелсова је свој сусрет са Трампом детаљно испричала још 2011. у интервјуу магазину „Ин тач“, који је прошле недеље објавио транскрипт разговора. Она је навела да је упознала њујоршког бизнисмена у јулу 2006. на једном голф турниру и да је имала секс с њим.

– Имали смо секс у хотелској соби казина „Харахс“ на језеру Тахо у Калифорнији. Секс није био лудачки. Трамп није тражио да га везујем за кревет или нешто слично. Пробали смо само једну позу, али је Доналд био очаран. Рекао ми је после: „Хоћу опет да те видим, кад ћемо се наћи“ – испричала је Денијелсова, која је у каријери снимила више од 150 филмова за одрасле.

Порно-звезда је додала да јој је Трамп обећао да ће је убацити у свој ријалити шоу „Шегрт“, али да то није урадио, због чега се осећала искоришћено.

Осим тога, медији су писали и да је Трамп потплатио 100 жена с којима је имао секс током годину дана дуге председничке кампање како би ћутале о томе. Претпоставља се да је свака од њих добила сличну суму као Денијелсова.

 

 

Извор: Информер