Србија

ШОКАНТНА ТВРДЊА БИВШЕГ ОБАВЕШТАЈЦА: Зоран није крив, троје људи учествовало у убиству ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ!

Фото: Јутјуб

Бивши обавештајац Ненад Брезо, који је широј јавности постао познат по случају „Топчидер“, тврди да има нове доказе у вези са убиством певачице Јелене Марјановић (33) који бацају ново светло на цео случај

Он објашњава да Јелену није усмртио њен супруг Зоран Марјановић (40), већ две познате певачице и њихов менаџер из Аустрије, близак мафији и појединим политичарима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брезо сматра да је Јелена убијена јер Зоран није желео да сарађује с њеним колегиницама, које су му се потом осветиле.

– Јелена Марјановић је практично киднапована тог дана! Она је на насип дошла са супругом Зораном и ћерком Јаном, а затим се одвојила од њих како би трчала. Када је већ поприлично одмакла, мало даље од насипа појавио се аутомобил у којем су биле њене две колегинице које је добро познавала и њихов менаџер. Јелена је тад сишла са насипа како би се поздравила са њима, а они су је наговорили да уђе у аутомобил – тврди обавештајац.

Како наводи, Марјановићева није ни слутила да је у питању замка.

– Када је Јелена ушла у аутомобил, задобила је јак ударац у главу и онесвестила се! Она је потом одвезена са насипа и убијена негде код Земун Поља! Певачица је у канал на насипу у Борчи донесена и бачена у ноћи између 2. и 3. априла, негде око четири сата после поноћи – прича Брезо и додаје да за све о чему прича има и материјалне доказе.

Он објашњава да је мотив свирепог злочина то што Зоран Марјановић није желео да помогне у каријери двема Јелениним колегиницама, које су јој потом дошле главе.

– Зоран није желео бесплатно да уради ЦД за те певачице, чија имена не желим још да откријем. Јелена је месец дана пре смрти била у Аустрији, где борави менаџер њене две колегинице, и тад је напунила клуб у којем су углавном оне наступале. Те певачице су биле љубоморне на Јелену, па су почеле да уцењују Зорана да им уради албуме, што је он одбио! Потом су, заједно са менаџером, одлучиле да се освете – прича наш саговорник.

Обавештајац каже да је менаџер из Аустрије добро познат полицији у тој земљи, али и полицијама у Немачкој и Швајцарској.

– У питању је човек који је повезан с мафијом која делује у свим државама бивше Југославије. Такође, близак је и са многим познатим српским политичарима. Он је тим певачицама и налазио тезге у Аустрији, али и околним државама. Једна од њих је баш те вечери, кад је пријављен Јеленин нестанак, требало да наступа у Бијељини, али је отказала свирку – додаје Брезо.

Адвокати Зорана Марјановића недавно су уложили жалбе на решење којим је почетком августа Виши суд у Београду потврдио допуњену оптужницу против супруга убијене певачице, а о којима тренутно одлучује Апелациони суд. Браниоци тврде да нема доказа да је Марјановић усмртио Јелену.

– Претходном одлуком кривично-ванпретресног већа оптужница је враћена на допуну истраге и сви докази који су изведени у тој допуни иду искључиво у корист Зорана Марјановића, тако да је ова одлука мало нелогична и са тим аргументима смо и изјавили жалбу – рекао је тада Марјановићев адвокат Никола Думнић.

 

Извор: Alo.rs