Издвајамо Свет

ПРОЦУРИО НОВИ СНИМАК У СЛУЧАЈУ ЗАКИНТОС: Ово је доказ да је Бакари први напао Србе! (ВИДЕО)

Све је јасно!

Одбрана оптужених српских младића у случају Закинтос, тврди да се на снимку једне сигурносне камере из клуба „Баркод“ у Лаганасу, јасно види да је покојни Бакари Хендерсон (22) први напао оптуженог Душана Ранковића, који му је потом узвратио шамаром.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је у грчким и америчким медијима објављен снимак почетка туче у клубу „Баркод“ на Закинтосу, а у коме се види оптужени Душан Ранковић како удара шамар покојном Американцу, адвокати одбране истакли су пред судом да се у јавности намерно пласирају трејлери, односно исечци заплењених видео снимака, како би се искривила стварна слика догађаја.

Наиме, на снимку виде се тренуци који су претходили шамарању Американца, а који по ставу одбране доказују да је он тај који је први напао оптуженог Србина.

Снимак је забележио тренутак где се оптужени Ранковић обраћа хостеси клуба, наводно револтиран што је без питања довела за његов сто друге госте, међу којима је био и убијени Хендерсон.

У том тренутку камере су забележиле Хендерсона који га хвата за раме, а већ у следећм тренутку, како тврди одбрана, истом руком удара у стомак.

Ранковић му узвраћа шамаром, на шта Хендерсон граби пивску флашу и разбија му је о глави, након чега га још неколико пута удара песницом.

Извор: Курир/srbijadanas.com