Издвајамо Србија

ВОЂА НОЋНИХ ВУКОВА НАПАО СКОТА И ПОРУЧИО МУ: Пренесите Американцима да је Косово срце Србије! (ФОТО)

Шеф Ноћних вукова у Србији Саша Савић одговорио је амбасадору САД у Београду Кајлу Скоту на његову изјаву да је Влада Косова права, а не такозвана влада и оптужио га да подржава терористе.

Фото: Јутјуб

Савић је одмах након изјаве Кајла Скота да је „Косово независна држава“ на свом Фејсбук профилу поставио следећи пост:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Пренесите вашим званичницима да је Косово и Метохија Србија… Да сте Ви, ваша влада, регуларни светски терористи, јер исте подржавате и тако сте саучесници у делу… Да сте дужни да нам вратите Косово јер сте нам га заједно са њима отели… А сада нас уцењујете… Да сте дужни да нам надокнадите штету, коју сте нанели Србији, грађанима Србије, а не као Ви нас помажете… Да сте дужни да лечите наш народ који је оболео од последица вашег Хуманог анђела и ОСИРОМАШЕНОГ УРАНИЈУМА… И да, немојте више да ми хапсите људе и чланове Ноћних Вукова по нашим Светињама, да нам браните да исте посећујемо, молимо се у њима и клањамо зато јер се молимо да Вам Бог опрости за сва злодела која сте нам учинили, а нама подари мир, слогу, здравље и благостање…“, написао је он.

Фото: Фејсбук принтскрин

Подсетимо амбасадор САД у Београду Кајл Скот је изјавио да косовска влада није такозвана већ Влада Косова, које је независна и суверена земље, са својим изабраним представницима.

„Није тзв. влада Косова већ Влада Косова, ми посматрамо Косово као независну и суверену државу. Они су изабрани представници Косова и са њима имамо контакте као са било којим представницима неке државе у региону“, рекао је амерички диипломата.

 

Извор: Еспресо.рс