Издвајамо Србија

ИГОР ЈУРИЋ ПОБЕСНЕО ЗБОГ СРАМОТНИХ ИЗЈАВА ЕРЕ И БОРЕ: Ове наказе су увредиле свако дете у Србији, а награда за багру ће бити…

Фото: Јутјуб

– За ову багру ће највећа казна бити гостовање на националним медијима. Стоко ретардирана – рекао је Јурић

Након скандалозног снимка на којем Ера Ојданић онанише, а који је послао девојчици од 17 година, његов пријатељ и колега Бора Дрљача огласио се шокантном изјавом.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како нам је рекао када смо га позвали, данас ништа није чудно, јер се, по његовим речима, у данашње време све може добити за 50 евра, па чак и од деце која имају 13 или 14 година!

Овим поводом, шокиран Борином изјавом, огласио се Игор Јурић, отац убијене Тијане Јурић (15) која је страдала у ноћи између 25. и 26. јула 2014. године.

– Сваког нормалног човека, родитеља, посебно родитеље женске деце и, најважније, свако дете у овој земљи, су ове две наказе увредиле. Људи се у Србији приводе због разноразних коментара на друштвеним мрежама, а за ову багру ће највећа казна бити гостовање на националним медијима. Стоко ретардирана – написао је Игор Јурић.

Подсетимо, Бора је за Телеграф поводом Ериног снимка рекао следеће:

– Нисам гледао снимак и немам појма шта је Ера радио. У овом лудом времену, све што је најгоре испада најбоље, сваки дан гледамо порно у разним стварима, позама, гледамо на телевизији како се сексају у ријалити програмима, тако да је Ера то прихватио и то је интересантно, штампа прави од нечега што је тотално негативно, направи човека звездом, Ера је тако живео, и он је схватио да је то тако, и видео је да је у овој земљи све што је горе то је боље и онда се он тако понаша. Он воли да се појави у новинама, на телевизији, то је његов живот. Свако има своје, и свако себи креира шта ће да ради и како ће да се понаша – рекао је Бора.

На наше питање како гледа на то што је Ера експлицитни снимак слао малолетници од 17 година, Бора се није много потресао.

– Каквих 17, 18 година, па видиш да се сексају од 13 година, 14… Па видиш шта се дешава, то је све измакло контроли, нема никакве везе. Сад радиш шта хоћеш, платиш 50 евра и ради шта хоћеш – рекао је певач

 

Извор: И.Ц./Телеграф