Издвајамо Регион Србија

ХОЋЕ ДА ЈОЈ СКИНУ ГЛАВУ! Српкиња је у Хрватској рекла да је њен председник Вучић, а не Колинда и сада проживљава пакао! Усташе подивљале!

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић од среде до петка боравила је у Гвозду. Након те посете усташки портал ХОП напао је младу Српкињу Татјану Рушнов јер је написала да Колинда није Вучић и да му није ни до колена.

Усташе је очито погодила ова истинита констатација која је уједно била довољна да против недужне Српкиње крене фашистичка кампања. Нажалост, то није непозната ситуација за грађане Србије, јер у Београду исто то раде против сваког коме је драг Вучић!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Речник је исти, увреде су исте, а мете су као и у Србији жене! На младу девојку која се не стиди што је Српкиња и сад је због тога угрожена!

Фото: Принтскрин

Преко ноћи је постала жртва, линчовали би је јер је њен председник Александар Вучић.

Грађани Србије, да ли сад том детету неко треба главу да скине зато што је њој у души Вучић председник? Да ли новинарки студија Б скидају главу јер има мишљење и став? Да ли Ану Брнабић треба Ђиласови да силују зато што је њу Вучић предложио за премијера и после светски магазин „Форбс“ Вучићев избор високо котирао?

Ако се питате шта је ово, одговор је једноставан – чист фашизам!

Извор: Ало.рс