Србија

ДАРКО НАПУШТА БАЊУ! Разлог одласка у Брестач натераће вам СУЗЕ у очи! Информација чувана у ТАЈНОСТИ

Певач Дарко Лазић је одлучио да највећи хришћански празник дочека у кругу породице и са пријатељима у родном Брестачу, иако је испрва био план да у апартману у младеновачкој бањи остане и за овај празник.

Дарко Лазић, који је 23. октобра прошле године доживео тешку саобраћајку, у договору са лекарима и породицом данас напушта бању у Младеновцу како би Божић провео у кругу породице и са фамилијом у дому. Ова информација чувала се у строгој тајности, а Даркова жеља била је да Божић проведе код куће, у родном Брестачу. Породица је разговарала са лекарима како би добио дозволу и зелено светло за излазак. Kако сазнајемо, он ће се после Божића вратити у бању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко се добро осећа и због тога је породица у договору са лекарима одлучила да празник проведу у Брестачу. Ова информација веома је обрадовала фолкера, који је више пута изјавио да би за празнике волео да буде код куће. Будући да му се та жеља није остварила за Нову годину, срећан је што ће тако бити за Божић. Иако се и у бањи добро осећа, пријаће му атмосфера из родног града, а уз њега ће све време бити породица, као и вереница Марина Гагић. Породица сматра да ће ова промена и те како позитивно утицати на Дарка и дати му подстрек како би био још више мотивисан за даљи опоравак и рехабилитацију која му предстоји – каже извор упућен у ситуацију.

Биће обављени и сви потребни прегледи после којих ће се видети да ли је потребна да се уради трансплантација бубрега који је оштећен у тешкој саобраћајки. Подсетимо, Дарку је један бубрег оштећен, а породица се последњих дана информише о крајњим мерама и корацима које треба предузети уколико се испостави да је потребна трансплантација.

 

Извор: Srbija Danas/Blic