Занимљивости Издвајамо

ВЕЛИКИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП за ФЕБРУАР 2019: Овом хороскопском знаку су све звезде наклоњене!

Фото: Pixabay.com

Док вама све иде од руке, неком све пропада

ОВАН

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прва недеља фебруара ће кренути бурно и просто нећете знати шта вас је снашло. Гомила обавеза на приватном и пословном плану неће вам дозволити пуно времена за одмор, а самим тим нећете моћи да нађете време које желите да проведете са вољеном особом.

Тек почетком друге недеље ће се ситуација мало смирити и моћићете да се боље организујете и да на бољи начин распоредите своје активности. Овај период је идеална прилика за инвестиције, тако да вам се више не исплати да чувате новац, уложите у оно у шта већ дуго планирате, сада је идеална прилика за то.

Друга половина месеца је резервисана за ваше пријатеље и породицу, барем сат времена свакога дана се потрудите да проведете време са њима, зато што у последње време то никако нисте успевали. Морате да схватите да живот брзо пролази и да ћете се једног дана пробудити и биће вам криво што нисте више времена одвојили за најближе.

Здравствена ситуација вам неће дати мира крајем овог месеца. Иако сте мислили да сте један здравствени проблем решили, он ће се поново вратити тако да се спремите на упорну борбу лековима, али и природним путем. Мораћете да порадите на томе да појачате свој имунитет и да се решите овог проблема једном заувек.

БИК

Напети сте на почетку месеца зато што неки ваши пројекти већ касне, а нови пројекти чекају на вас а то чекање може потрајати и неколико недеља. Не можете сами све да постигнете али вам други не пружају помоћ, сматрају да сте ви способни за све и да нема потребе да вам се неко меша у радне задатке.

Међутим, морате да знате да је напоран период пред вама и да ће вам требати доста снаге да завршите све што сте планирали. Средина месеца је идеалан период да рашчистите неке ствари са људима који су причали лоше о вама, а ви им стварно нисте дали повода за то. Трудите се увек да будете оно што јесте и да дате максимум од себе колико год то можете.

Ипак, неки људи само траже разлог да вас критикују и није вам јасно зашто, само желите да будете у добрим односима са свима и да се генерално добро слажете, како са колегама, тако и са познаницима. Када би све било коректно у пословним и приватним обавезама вама би било много лакше. Али, док до тога не дође, морате се често расправљати са другима и бранити ваше ставове, иако други мисле да су они увек у праву.

БЛИЗАНЦИ

Посао и каријера су вам овог месеца најзначајнији и ретко ко вас може одвући од тога да напредујете на послу колико год то можете. Конкуренција је велика али вас то не плаши, напротив, то вам даје енергију и мотивацију да се борите још јаче и да покажете зубе свима онима који желе да вам изађу на црту.

Сматрате да имате потенцијала да будете један од најбољих али знате да је потребно време за то. Баш због тога не журите нигде и чекате на своју шансу. Ако постигнете успех на послу, указаће вам се шанса и да остварите финансијску корист, и на тај начин ћете остварити шансу да даље улажете у своје усавршавање.

У љубави вам не цветају руже и то врло добро знате, то се односи и на овај месец. Други вас стално запиткују и желе да знају зашто је то тако а то вам само ствара додатни притисак. Знате и сами да сте правили неке грешке у љубави али то сада не може да се исправи, морате да гледате у будућност и да размишљате позитивно, и евентуално да чекате на своју шансу, она ће вам се ускоро и указати.

РАК

Фебруар је месец када ћете остварити неке нове пословне контакте и сарадње, а само од вас зависи како ће се та сарадња завршити. Уколико не журите са својим идејама и будете стрпљиви и спремни да чекате, могућа је пословна сарадња која ће вам донети не само финансијску корист, него и бољи друштвени положај и репутацију код људи којима већ дуже време желите да се докажете.

Са друге стране, ако не желите да чекате већ одмах крећете са реализацијом, и најмања грешка може вас скупо коштати и зато добро размислите пре него што одлучите којим током ће ваш пословни развој да крене. Ако посао крене да се развија у правом смеру, морате да будете спремни на то да нећете више имати толико времена на неке ванпословне активности као раније.

У љубави вам је све таман како треба и просто вам је чудно што је то тако. Увек сте имали неке размирице са вољеном особом, око неких битних ствари, али и око ситница, сваки пут када се сретнете ви нађете неки разлог за свађу, али овог месеца су ствари другачије и једноставно нисте навикли на овакав мирни период у вези.

Уместо да се чудите што је однос са партнером коначно на задовољавајућем нивоу, боље је да уживате у лепим тренуцима са вољеном особом и да ово време искористите да испланирате неки заједнички пут или краћи излет ван града како би провели што више времена заједно. Можда ћете на том путовању схватити да сте спремни да вашу везу дигнете на неки већи ниво и да то буде права озбиљна веза, веза коју дуго нисте имали.

ЛАВ

Изгледате лепше него икада и за то сте заслужни само ви. Иако вам није лако у животу, нисте задовољни својим животом и није онако како сте ви то желели, обећали сте себи да никада нећете дозволити да други виде када патите и колико сте незадовољни. Желели сте да се додатно образујете, да путујете и видите нове земље и нека нова места, али вас је партнер спутавао. Мислили сте да има времена, али тек сада себи признајете да времена више нема.

Једноставно вам није до посла овог месеца, односи са колегама су далеко од сјајних и немате снаге и енергије да се са њима свакодневно расправљате око неких небитних ствари. Размишљате да све напустите, да промените радно место и радну средину али тренутно немате довољно храбрости за то, не желите да преузмете толики ризик на себе, једноставно морате сачекати нека боља времена.

Могући су болови у врату и леђима. Прековремено остајање на послу је узело маха и то тек сада видите, последице се примећују полако али сигурно. Ти проблеми нису велики али вам ипак задају проблема у одређеним ситуацијама и требало би да се позабавите овим здравственим проблемом што пре.

ДЕВИЦА

Фебруар је период за који сте емотивно везани, некада вам су се у овом месецу десиле најлепше ствари, али овог месеца ће се десити неке лоше ствари. Ваше емоције су измешане и, иако се трудите да сачувате понос и достојанство, у дубини душе знате да немате више никога и да сте препуштени себи. То вас изједа изнутра али не смете никоме, па ни себи да покажете колико се плашите будућности и шта она носи.

Већ дуже време вас искоришћавају на послу а ви сте морали да ћутите и трпите како не би испало да се буните и да нисте задовољни радним местом. Ипак, овог месеца ће ваша толеранција да буде на измаку и на само корак сте од тога да напустите овај посао заувек и да одете што даље. Ништа вас више не везује за овај крај и за место у коме живите и услед тога желите да одете и да спалите све мостове за собом.

Услед напорног посла и прековременог рада, здравствени проблеми који су вас задесили су били неизбежни, знали сте да ће вам бити лоше пре или касније. Овог месеца ћете добар део да проведе на разним анализама и лечењима али то је све због тога да би вам било боље, зато морате и то да издржите.

ВАГА

Овај месец, тачније његова прва половина, је један од психички најнапорнијих који вас чека када је реч о послу и о пословним обавезама, али је добра вест да ће то трајати само прве половине фебруара. Након тога, период ће бити пун позитивне енергије и не толико напорног посла, тако да ћете имати више времена за одмор и за дружења ван посла.

Пријатељи вас често зову и питају се где сте, а вама је доста тога да им сваког пута објасните да сте превише заузети и да немате времена ни за себе и своју породицу, а камоли за пријатеље. Ипак, када се ситуација на послу мало смири, одвојите неколико поподнева да се видите барем са оним најближим пријатељима како би сазнали шта има ново код њих и шта се дешава и на приватном плану, пријаће вам да то чујете.

Алергија је стање које вам и овог месеца не даје мира и поред свих лекова које користите и превентиве коју упражњавате. Знате да ваше стање не може да се потпуно излечи али морате наћи неки начин да је држите под контролом, барем известан временски период.

ШКОРПИЈА

Без обзира који је месец, вама све увек иде од руке, то се односи и на фебруар. Сваки план и свака идеја која вам се јави у глави врло брзо успе да се реализује, и чак ни вама није јасно како је то могуће. Све коцкице вам се сложе и на пословном и на приватном плану тако да се овог месеца осећате веома добро, може се рећи и одлично. Ипак, знате да то неће трајати вечно тако да сте увек спремни на неке непријатне и непредвиђене ситуације.

Љубав, за вас је љубав само реч, али су вам битнија дела од речи и увек је тако било. Не трудите се довољно да разумете колико је партнеру тешко и напорно на послу и да на због бројних обавеза нема времена ни за шта, не желите да га слушате и терате по свом и због тога су расправе неизбежне. Ипак, не можете да мислите само на себе и на своје емотивне потребе када је ситуација на послу критична, и зато морате да пружите партнеру мало више подршке.

Када је реч о здрављу, овај аспект вам је за сада позитивно наклоњен али нисте сигурни колико ће то још трајати. Иако се осећате уморно и исцрпљено, то се још увек не види и трудите се да обезбедите себи што је више сна могуће.

Исхрана увек може да буде боља, али је на задовољавајућем нивоу. Ако приметите да губите енергију и снагу, унесите само мало више здравијих намирница и биће све у реду.

СТРЕЛАЦ

Комуникативни сте у првом триместру фебруара и то ће се позитивно одразити и на ваше пословне активности и ангажмане. Са људима лако ступате у контакт и знате шта је оно што желе да чују па ће ефикасност на послу бити на вишем нивоу него у претходном периоду.

Са друге стране, немате пуно идеја око тога како побољшати љубавну везу, осећате се спутано и као да сте под сталним надзором а вама треба слобода и познанство са неким новим људима, жељни сте авантуре и доброг провода.

Финансијска ситуација вам није најсјајнија зато што, као што и сами умете да признате, нисте добри са штедњом и волите себе често да почастите неком новом гардеробом или уређајем, али је потребно да мало спустите лопту и да прикочите, барем док стање на рачуну буде мало повољније.

ЈАРАЦ

Почетак је месеца и имате неку неконтролисану потребу за новим познанствима, али то је теже него што сте мислили.

У данашње време није лако прићи некоме потпуно отворено, зато што увек помисле да прилазите са неком лошом намером или из интереса. А ви само тражите да имате са неким да разговарате, потпуно искрено и пријатељски.

Здравствена ситуација није стабилна, али се потрудите да буде боља него претходних недеља. Ако нисте у вези, ни овај месец није нека идеална прилика за започињање нове везе.

Немојте журити зато што вам сигурно није потребна још једна неуспешна веза са особом која је тотално различита од вас. Флерт је флерт, али веза је нешто много озбиљније и захтева више улагања себе и посвећивања неким обавезама на које ви још увек нисте спремни.

ВОДОЛИЈА

Овог месеца звезде су вам наклоњене и једноставно сматрате да имате довољно спретности да све своје обавезе испуните на време. Пословни сарадници су одушевљени вашим приступом и види се да знате о чему говорите. Неким колегама се то баш не свиђа зато што они падају у други план, али ви сматрате да је конкуренција здрава и да свако има право да покаже оно што зна.

Када је реч о односима са породицом, ту је ситуација мало неповољнија по вас. Сви вас криве за неке лоше ствари које су се скоро догодиле, а нико не разуме да ни ви ни сами нисте желели да се то деси, једноставно сте тако морали да поступите. Потребно је време да се односи између вас побољшају, а ви само можете да се потрудите да будете она стара особа која пружа подршку када се од ње то највише очекује, и требало би све да буде у реду.

Здравствено сте никад бољи, пуни сте енергије и снаге. Променили сте начин исхране на боље и то се види, морате да избаците лоше навике једну по једну ако желите да се осећате још боље. Само се потрудите да уносите довољно минерала и витамина свакога дана, немојте сада одустајати када се виде резултати.

РИБЕ

Ситуација на послу је овог месеца фина и пријатна. Односи са колегама су на задовољавајућем нивоу и лепо се слажете. Када сте коначно схватили да је све ствар договора и да лепа реч и гвоздена врата отвара, не постоји више нетрпељивост међу вама и сада су међуљудски односи на послу и више него задовољавајући. Са колегама имате један леп и пријатан однос, чак се понекад и сретнете на кафи ван посла и причате о себи и свом приватном животу.

Само се потрудите да тако остане и у будућности, а нарочито у условима кризе и неких непредвиђених ситуација када је паника на већем нивоу него иначе. Тада ћете видети ко је довољно храбар, а ко не сме да предузме ништа и тада ћете схватити на кога можете да рачунате.

Друга недеља је просто као створена за неке нове почетке у љубави. Већ извесно време сте сами, а просто жудите да имате са ким да поделите сва своја осећања и емоције које дубоко кријете у себи. Некада вам је пријала слобода, али како време пролази а ви видите друге парове како су срећни и како уживају у заједничком животу, и љубоморни сте на њих.

Ипак, нема потребе за љубомором, пошто није све тако како изгледа. Многи од ваших пријатеља се смеју када су заједно, а у ствари је то само једна шарена лажа, немојте да журите и да започињете везу са неким кога не знате довољно, може врло лако све да крене по злу. Зато морате овог месеца добро да размислите и да схватите шта желите од особе са којом хоћете да будете, битно је само да не журите.

 

 

Извор: horoskopskiznakovi.com/Р.Ј.