Издвајамо Свет

БИВШИ КГБ АГЕНТ ЗАПАЊИО СВЕТ: Ванземаљци су створили Египат! (ВИДЕО)

Бивши КГБ-овац шокирао: ‘Истраживали смо ванземаљце из древног Египта!’ Док је био научни саветник за напредне погонске системе КГБ-а, др Виктор Иванович тврдио је да је добио приступ досијеима о једној од њихових тајних мисија под називом “Пројекат Изида”.

Према његовим речима, документи откривају да совјетска влада није само истраживала јесу ли древни Египћани познавали ванземаљски живот него и јесу ли ванземаљци живели међу њима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тим археолога окупила је совјетска академија наука. Доктор Иванович у Амазоновом филму “Тајне датотеке КГБ-а” тврди да је Египат био савршен избор за ванземаљску врсту.

“Циљ једне од конкретних мисија био је пронаћи било које знање које је оставила ванземаљска цивилизација. Има смисла, Египат је очигледан избор за ванземаљце ако су морали да успоставе постројење за планетарне експедиције. Ако се осврнете на неку другу древну цивилизацију, оно што ћете наћи је поступно историјски развој. Ништа од тога није случај са Египтом. Чак 2.500 година пне, из пустиње излази “бум”: потпуно формирано друштво. Египат је утемељен на наслеђу мудрости ванземаљске расе”, рекао је Иванович.

 

Извор: Дневно.хр

БОНУС ВИДЕО