Издвајамо Србија

ВОЛЕО ГА ЈЕ КАО ОЦА, А САД ЈЕ УРАДИО НАЈБОЛНИЈУ СТВАР: Зет Бата је у сандук оставио ово поред Шабана

Фото: Принтскрин dailymotion.com

Зет покојног Шабана Шаулића Зоран Бата Мирковић, који је краља народне музике, допратио је ковчек са аеродрома са певачевим телом до капеле Новог гробља, где ће бити до сахране, која је заказана за 15 часова у Алеји заслужних грађана.

Бата, који је иначе супруг Шабанове старије ћерке Санеле је, како се сазнаје, у капелу однео штап за пецање, који је ставити у ковчег свог таста, чиме ће му испунити једну од последњих жеља, будући да је Шаулић био познат као страствени риболовац. Такође, пошто је певач обожавао качкете, пре извесног времена рекао је најмилијима да му, када га једног дана буду сахрањивали, ставе качкет на главу што је, како се сазнаје, већ учињено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, синоћ је авион Владе Србије полетео за Дортмунд, где је преузето тело покојног певача, након чега је одмах кренуо назад за Србију и нешто пре 22 часа слетео на аеродром „Никола Тесла“.

Истим летом вратили су се Шабанова деца Санела и Михајло, који су у Немачку отпутовали у недељу 17. фебруара, истог дана када су сазнали да им је отац погинуо.

Извор: Курир.рс/Д.М