Издвајамо Србија

ДВЕ КЉУЧНЕ ОСОБЕ! Откривена нова листа сведока, ови људи крију тајну убиства Јелене Марјановић!

Фото: Јутјуб

Две кључне особе, певачица Б. С. и пензионерка М. П, које би промениле цео случај, нису никада саслушане.

У истрази која се води против Зорана Марјановића, за сада јединог осумњиченог за убиство супруге Јелене Марјановић, и даље нису саслушани кључни сведоци чији би искази после скоро три године коначно расветлили злочин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наводно, ти сведоци су спремни да оду у тужилаштво и кажу шта се тачно догодило 2. априла 2016. године на насипу у Борчи, али само под условом да добију посебан статус. За листу сведока зна и адвокат Предраг Савић, који заступа породицу Крсмановић, односно, рођаке убијене Јелене.

– Ти сведоци никада нису саслушани, а уколико би их тужилаштво позвало на разговор, било би надомак тога да се случај реши“, тврди Савић за медије.

Фото: Јутјуб

Извор из истраге је навео да се на салушању нису нашле певачица Б. С. која је кобног дана видела Зорана Марјановића са ћерком Јаном на насипу, као ни пензионерка М. П. с којом је Јелена требало да се види 2. априла ујутру, неколико сати пре него што је пријављен њен нестанак.

– Певачица Б. С. је тог дана између 14.30 и 15.15 видела Зорана и Јану на насипу код рампе код шљункаре. Марјановић је причао преко мобилног телефона, док се девојчица играла вијачом. Међутим, тај сведок није видео Јелену, а занимљиво је и то да је осумњиченог и његову ћерку видео скоро два сата пре него што су, према наводима оптужнице, на чије се потврђивање још чека, дошли на насип и то у друштву убијене певачице „Гранда“, открио је извор из истраге за медије и додао:

– Други сведог М. П. сатима је чекала да се Јелена појави на њеним вратима јер су се њих две договориле 1. априла да се виде следећег дана. Међутим, Јелена се није појављивала, нити јављала. Њеним саслушањем би се сазнало шта се дешавало пред Јеленину смрт. Шта је то њој све Јелена испричала у последњем разговору, то је мистерија“, закључује извор.

Овим поводом огласио се и Ненад Шипка из Центра за форензичка истраживања.

– Чули смо да постоје две особе које би могле да баце ново светло на цео случај. Ми из ЦФИ смо својевремено звали инспектора који је тад водио истрагу убиства и рекли му да је певачица Б. С. видела Зорана и Јану, на шта је он рекао да то потпуно мења цео случај. Међутим, касније су из неког разлога одусталли од саслушања“, испричао је Шипка за медије.

 

Извор: Д.К./Ало