Издвајамо Србија

ИЗАЗВАЛА СУЗЕ: Прва изјава Јелене Карлеуше након Дивнине смрти! Певачица има само једну ЖЕЉУ! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Скупила снагу и вратила се пословним обавезама

Певачица Јелена Карлеуша скупила је снагу после трагичног губитка мајке и вратила се на снимање емисије „Звезде Гранда“ у ком је члан стручног жирија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се појавила у црно-белој хаљини, белим чизмама са кратком косом зачешљаном на страну и црним наочарима које није скидала. На самом почетку емисије публика је поздравила највећим аплаузом до сада, а она је одлучила и да им се обрати.

„Вратила сам се. Ја се нешто ове године константно враћам и имам ‘цомебацк’. Надам се да се ово неће поновити још који пут ове године“, изјавила је уз осмех Јелена Карлеуша, па тако поздравила све колеге и публику.

Директор „Гранда“ Саша Поповић, изјавио је раније да је он неће приморавати на повратак и да очекује Јелену оног тренутка када сама буде схватила да је спремна да изађе пред камере.

„Ја је нисам ниједан једини пут окренуо телефоном да јој кажем: ‘Дај, Јелена, врати се, треба да се вратиш’. Ја сам јој рекао да се врати када буде осетила потребу и кад буде у стању да то уради“, рекао је Саша Поповић у једној емисији па додао да мисли да за разику од оваквих пословних обавеза, певачица неће стати на сцену док не прође 40 дана од смрти мајке.

„Ми смо јој пријатељи велики, заиста, сви ми који смо овде у жирију. Знам да бисмо једни другима помогли у најтежим тренуцима, као што се и показало сада када смо сви стали уз Јелену“, закључио је он.

 

Извор: Ало/Р.Ј.