Русија

Језиво упозорење! АМЕРИКАНЦИ ЋЕ НАПАСТИ РУСИЈУ НА ОВЕ ТРИ ЛОКАЦИЈЕ! Руси морају бити спремни, провокације су само прва фаза!

Познати руски политиколог Јевгениј Сатановски позвао је Москву да се припреми за озбиљне провокације Сједињених Држава и НАТО-а и то у три подручја – на Арктику, у Тихом океану и Црном мору јер би оне могле да прерасту у напад и на крају у озбиљан оружани сукоб

Према експерту, накупљање војне моћи НАТО трупа у балтичким државама указује на припрему за велике војне операције против Русије. Сатановски је приметио активну милитаризацију земаља суседних Русији, посебно Украјине и Грузије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Америчка војна команда иде изокола и користи лукаву шему да припреми напад на Русију, избегавајући отворену конфронтацију. Активно пребацује оклопна возила у источну Европу. САД објашњавају гомилање оклопних возила у балтичким државама потребом за извођењем заједничких вежби са НАТО трупама.

Истовремено, наглашава Сатановски, након вежби америчке трупе не журе да се врате у своју домовину. Међу знацима предстојеће провокације у Европи, Сатановски је навео размештање девет америчких ударних дронова и стотина војника у базу у Румунији.

„Из ког ће разлога америчке беспилотне летелице од сада бити стациониране на територији Румуније? Можда планирају да их користе за напад на Придњестровље, као прву мету. Донбас је у овом случају прилично далеко, али Придњестровље је близу. Да не помињемо бројне провокације у Црном мору, на северу, у нашим источним морима. Све се креће ка рату са Сједињеним Државама“, упозорио је политиколог.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс