Издвајамо Србија

ЈЕРЕМИЋ СЕ ОБРУШИО НА БОШКА И ЂИЛАСА ЗБОГ МОТОРКЕ: Тестера у РТС-у, то је смислио неко без мозга!

Фото: Јутјуб

Вук Јеремић вечерас је открио да нема везе са упадом људи са тестером у РТС, односно на мала врата открио да то није његова идеја већ суманутих коалиционих колега Драгана Ђиласа и Бошка Обрадовића!

Фото: Јутјуб

Поводом тога ухапшени су двојица демонстраната, односно лидери ПУФ-а (Покрет уједињених фантоима), а сада лидери опозиције схватају да то није била много паметна одлука. Тако и Вук Јеремић, један од лидера Савеза за Србију и председник Народне странке сада каже да је то била грешка и прећутно, али бесно оптужује Драгана Ђиласа и Вука Јеремића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То свакако није била добра идеја. ја сам је видео нателевизији где и сви други. То је био део једног планираног перформанса. То је била не нарочито промишљена идеја, и да је мене неко питао, ја бих саветовао да се тако нешто не ради, рекао је Јеремић у емисији Прави угао РТВ војводине.

Он је навео да ће се убудуће добро пазити ко шта ради на протестима, не спомињући конретно Бошка и Ђиласа…

Тестеру су унели припадници организације Покрет уједињених фантома, које предводе Миљан Ч. и Миња П, а МУП је саопштио да су синоћ због тога ухапшени, и против њих ће бити покренут кривични поступак.

 

Извор: Курир.рс