Издвајамо Србија

НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ НАС ЧЕКА СМРЗАВАЊЕ: Пада температура, стиже ново захлађење са снегом!

Велика промена која ће многима тешко пасти.

У Србији ће сутра бити претежно сунчано и топлије време, са температурама знатно изнад просека за ово доба године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дуваће слаб и умерен јужни ветар, у кошавском подручју и планинским пределима умерен и јак, на југу Баната повремено и са олујним ударима.

Јутарња температура од 1 до 9 степени Целзијуса, највиша дневна од 15 на истоку до 23 степена на западу.

У Београду ће сутра бити претежно сунчано и топлије, са температуром знатно изнад просека за ово доба године. Ветар умерен, повремено и јак југоисточни. Јутарња температура око 9, највиша дневна око 21 степена.

Како се наводи у саопштењу РХМЗС, у Србији ће у петак бити топло, током дана претежно сунчано време, само ће на северу и западу преовлађивати облачно, после подне и увече местимично са кишом и пљусковима.

У суботу свежије, местимично са кишом и пљусковима, осим на југоистоку, где ће се задржати и даље топло, а средином дана очекују се краткотрајни пљускови и грмљавина. После подне смањење облачности.

У недељу умерено облачно са сунчаним периодима. Крајем дана на северу, а у понедељак и у осталим крајевима облачно са кишом и пљусковима.

Температура у паду, променљиво и свежије, у уторак се очекује на југу, а у четвртак и у осталим крајевима, местимично са кишом, на вишим планинама са снегом.

 

Извор: Ало.рс/Тањуг/М. И.