Издвајамо Србија

ПОРОДИЦА ШАУЛИЋ ДОНЕЛА ОДЛУКУ: На сутрашње ЗАДУШНИЦЕ неће отићи ШАБАНУ на гроб, ево зашто!

Фото: Јутјуб

Шабанова породица жели да испоштује све

Легенда народне музике Шабан Шаулић, који је трагично настрадао у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, сахрањен је 22. фебруара у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу, а његовом испраћају на вечни починак присуствовало је око 5.000 људи.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица Шаулић завијена је у црно након великог губитка, а на његов гроб одлазе често. Међутим, како сазнајемо, Шабанова најужа породица, супруга Гордана и деца Илда, Санела и Михајло ипак неће сутра, 2. марта, на Велике зимске задушнице, посетити певачев гроб.

Наиме, породица Шаулић одлучила је да испоштује обичај који налаже да се на задушнице не излази док се не наврши 40 дана од сахране покојника.

Подсетимо, краљ народне музике Шабан Шаулића преминуо је 17. фебруара у стравичној саобраћајној незгоди у Немачкој, када се враћао са наступа. У аутомобил у којем је био са својим музичарем Мирсадом Керићем који је такође страдао, као и са кумом Слободаном Бобаном Стојадиновићем, који је преживео, великом брзином закуцало се возило којим је без дозволе и у алкохолисаном стању управљао Турчин Алсин Левент.