Занимљивости Издвајамо

БЕБА СТИЖЕ ПОЧЕТКОМ СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ?! Јелена и Новак Ђоковић добиће ТРЕЋЕ ДЕТЕ?!

„Звезде ће му помоћи и да тријумфује на Ролан Гаросу“, каже Величковић

Новак Ђоковић и његова супруга Јелена ће почетком наредне године добити треће дете. То је записано у звездама, тврди астролог Душан Величковић за ВИП.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јелена Ђоковић је Близанац, са подзнаком у Шкорпији, њен прогресивни Месец прави коњукцију са Марсом, који влада њеном петом кућом. Та кућа је задужена за децу и потомство, што значи да Јелени стоји могућност трудноће, и то у мају или јуну – тврди астролог Душан Величковић. Како каже, исти аспект стоји и њеном супругу у његовој наталној карти, па је готово немогуће да се ова прогноза не обистини.

– Уколико Јелена остане трудна 13. маја, родиће још једну девојчицу, док ће пак уколико затрудни 13. јуна, на свет донети дечака. Њима је записано да ће бити родитељи троје или чак четворо деце, што им од срца и желим – каже Величковић.

Новаку Ђоковићу ће 2019. година бити прилично турбулентна, али већ од лета ствари почињу да се окрећу у његову корист.

– Од друге половине године, Ноле ће низати само успехе на свим пољима. Звезде ће му бити наклоњене и на терену и ван њега. Мај му је изузетно таличан, а има и одличне аспекте за каријеру. Звезде ће му бити наклоњене и када буде ишао у Париз, те је тријумф на Ролан Гаросу неизбежан – каже Величковић за ВИП магазин и објашњава да су Новакови досадашњи спортски успеси били само „разигравање и да ће публика тек видети оно најбоље“.

– Новак следеће године пише историју, а 2020. ће му донети успех на свим пољима. Ниједан меч неће изгубити, а у кући ће му све бити потаман. Јелена ће родити треће дете и сви ће бити здрави – каже астролог Душан Величковић за ВИП магазин.

Честе свађе у априлу и мају

Како каже астролог за ВИП магазин, наредни период обележиће мале и честе чарке између супружника, али је то пролазног карактера.

– Цео април и прва половина маја ће Нолету и Јелени протећи у знаку чарки и свађа. Ноле ће бити мало нервознији, највероватније због Ролан Гароса који га очекује, па неће имати много стрпљења за породичне проблеме и обавезе. Са друге стране, Јеленин умор и обавезе око деце ће учинити да и она експлодира. На срећу, све ће се стабилизовати средином маја – тврди астролог Душан Величковић.

 

Извор: Весна Ђорђевић/Ало