Издвајамо Свет

Мајка је 2011. одвела сина, убила се и оставила поруку „НИКАД ГА НЕЋЕТЕ НАЋИ“! Сада се појавио дечак који тврди да је ОН НЕСТАЛИ СИН

Пре скоро десет година Тимоти Пицен и његова мајка кренули су на дводневно путовање кроз више држава, укључујући посету зоолошком врту и аквапарку. Њихова авантура је почела кад је 11. маја 2011. Ејми Фрај Пицен покупила свог тада 6-годишњег сина из школе у Аурори у Илиноису.

Тимотијев отац Џим је неколико дана касније пријавио њихов нестанак. Дечак је последњи пут виђен на надзорним камерама у аквапарку у Висконсину 13. маја 2011, а следећег дана мајчино беживотно тело пронађено је у хотелској соби у Рокфорду. Ејми је извршила самоубиство и оставила поруку у којој је навела да је Тимоти са људима који га воле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Никад га нећете пронаћи”, написала је она.

Међутим, изгледа да се догодило управо супротно. У Кентакију је пронађен тинејџер који тврди да је он Тимоти Пицен, а америчка полиција и Федерални истражни биро тренутно истражују његов идентитет.

Дечака је пријавила становница Њупорта Шерон Хол, кад је приметила да се врзма око аутомобила. Прво јој је деловао сумњиво, али је онда схватила да има модрице и да је преплашен, пренео је “БазФид”. Шерон и њена ћерка су позвале полицију, након што им је тинејџер рекао да је трчао два сата и да га боли стомак. Такође им је рекао да су трговали са њим годинама и да он само жели добар дом. Дечак им се представио као Тимоти Пицен, стар 14 година. Рекао је да је побегао од два мушкарца која су га држала заробљеним седам година, а последње место заточеништва било је хотел “Ред руф ин”.

Иако тинејџер није био сигуран где се тај хотел тачно налази, било је видно да је побегао и да је трчао све док није прешао мост који води у Кентаки. У извештају полиције не наводи се из ког је града дечак побегао, пренео је ЦНН. Полиција је претражила све хотеле у области са именом “Ред руф ин”, али није пронашла ништа сумњиво. Тинејџер је описао своје отмичаре као два мушкарца “попут бодибилдера”.

– Један има тетоважу паука на врату, а други змије на руци. Возили су “фордов” теренац са таблицама државе Висконсин – рекао је дечак.

Из Националног центра за несталу и експлоатисану децу подсетили су да је Тимоти Пицен последњи пут виђен у аквапарку у Висконсину. Годинама је Тимотијева породица трагала за дечаком у више држава.

– Имам његову слику у глави. То је дан кад сам га оставио у школи, а он отрчао у учионицу. То је последња његова слика у мојој глави – рекао је дечаков отац Џим у интервјуу 2015.

Како преноси ЦНН, дан пре него што је извршила самоубиство Ејми Пицен је позвала више чланова породице са непознате локације, укључујући своју мајку. Уверила их је да је Тимоти безбедан. Породица је касније испричала да је Тимотијева мајка патила од депресије и да јој је брак пропадао. Највише се плашила да ће јој суд одузети сина због менталних проблема.

 

Извор: М. Миликшић/Блиц/CNN/Buzzfeed