Издвајамо Србија

ПОТРЕСАН ПРИЗОР: Јелена седела на мајчином гробу, а онда урадила нешто што ће вам сломити срце! (ФОТО/ВИДЕО)

Екипа “Папарацо лова” снимила је поп диву у неколико наврата и приказала како она живи након смрти мајке и одласка супруга Душка Тошића у Кину.

Јелена Карлеуша и даље, месец дана након смрти мајке Дивне Карелуше, редовно посећује њен гроб, чисти га и брине се да цвеће буде увек свеже. Иако се вратила пословним обавезама, певачица је често на Бежанијском гробљу, где проводи и по више од сат времена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена је обишла место на ком Дивна почива два дана пре него што се појавила у јавности први пут након смрти мајке. Она је та која се брине да на гробу увек има свежег цвећа, али и да споменик буде чист.

Она је брисала прашину и склањала лишће које је ветар током ноћи нанео. Све време је била у црној јакни, а на глави имала капуљачу. након пар минута, када је завршила са чишћењем, села је, па је током разговора с тетком Данијелом, која је била са њом, очигледно правила неке планове у вези са спомеником, јер је нешто објашњавала показујући управо на њега.

Фото: Јутјуб

Јелена и Данијела су се потом упутиле ка једној приватној школи, где је сачекала ћерке, па се са њима вратила у стан на Дедињу.

Сутрадан је тетка Данијела поново дошла код карлеуше, увече су се упутиле ка фризерском салону.

Јелена је седела за шампоњером и причала са фризерком док јој је она прала косу.

После третмана, Карлеуша је из салона изашла, као и свака жена, бољег расположења, а на лицу је имала благи осмех. Одатле се с тетком упутила кући.

Погледајте видео:

 

Извор: Ало.рс/Б.З./Србија јавља