Издвајамо Србија

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ МИЛАНА СТАНКОВИЋА О ПОРОДИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ: Мој отац је убио човека а онда…

Нерадо говори о томе…

Отац Милана Станковића, Горан Станковић, служио је вишегодишњу затворску казну. Након пет година робије он је преминуо, наводно, под неразјашњеним околностима.

Породици је јављено да је пао са скеле, али они и данас у то не верују.

Милан је на почетку своје каријере причао о овоме, за њега болном периоду и тада је изјавио како сумња у званичну верзију да му је отац погинуо у затвору.

– Имао сам само пет месеци када је мој отац отишао у затвор. Зато га се и не сећам, али кроз главу ми пролазе слике из посета. Никада нисам имао осећај да имам тату, већ неког течу кога сам повремено виђао. Мој отац је због неког дуга убио извесног човека с којим је радио у пекари. После пет и по година саопштили су нам да је пао са скеле и погинуо, али не верујем у то. Мислим да се ради о крвној освети – рекао је Станковић.

– Не знам какав бих био да сам растао уз оца, али одувек сам се осећао инфериорно. Када бих у друштву рекао да немам тату, изазвао бих сажаљење. Као да сам ја крив што је то тако. Најтеже су ми пала писма која је слао из затвора. Једном сам их случајно нашао и био сам потпуно изгубљен. Знао сам да га не могу вратити. Осетио сам колико му је свако писмо другачије, у неким се препознавао очај, понекад оптимизам. Мама ме је, упркос свему, издржавала и борила се за мене и сестру. Радила је у трафици, пеглала, чистила по кућама. Често је позајмљивала новац – изјавио је Станковић пре десет година за медије.

 

Извор: srbijadanas.com

loading...
Loading...